Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Καψής: Αν δεν υπογράψουμε τη συμφωνία θα βρεθούμε εκτός ευρώ


«Τα μέτρα που χρειάζονται να ληφθούν, θα ληφθούν από την παρούσα κυβέρνηση», ξεκαθάρισε σήμερα ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής, στο πρώτο μπρήφινγκ των πολιτικών συντακτών.

Ο κ. Καψής αναφέρθηκε στη δέσμευση των κομμάτων να στηρίξουν τα μέρα που απορρέουν από την νέα δανειακή σύμβαση και το PSI, αποφεύγοντας να αποκλείσει τη λήψη νέων μέτρων, εάν αυτά ζητηθούν ως προαπαιτούμενο από την Τρόικα για τη νέα δανειακή σύμβαση.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αρνήθηκε να σχολιάσει τις εσωκομματικές διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι...

...αυτό που προέχει είναι το κυβερνητικό έργο, κάτι στο οποίο έχουν δεσμευτεί όλοι οι υπουργοί.
Πρόσθεσε, σχετικά, πως είναι ευθύνη του πρωθυπουργού να διασφαλίσει την ακεραιότητα του κυβερνητικού έργου και , συμπλήρωσε, πως δεν υπάρχει θέμα για κανένα υπουργό, αλλά όλοι αξιολογούνται.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χρησιμοποίησε δραματικούς τόνους για να περιγράψει την οικονομική κατάσταση της χώρας. Κρίνεται η οικονομική επιβίωση της χώρας: «Αν δεν υπογράψουμε τη συμφωνία, θα βρεθούμε εκτός ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καψής.
Ερωτηθείς για την ημερομηνία των εκλογών ο κ. Καψής απέφυγε να προσδιορίσει ακριβή χρόνο, αρκούμενος να σημειώσει ότι ο βίος της κυβέρνησης προσδιορίζεται από το έργο της, ενώ επικαλέστηκε και τη δήλωση Σαμαρά ότι η ΝΔ «δεν κοιμάται αγκαλιά με το ημερολόγιο».

Πηγή  ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου