Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Κρίμα κύριε Καρασμάνη,κρίμα κυρία Τζάκρη,κρίμα κύριε Τζαμτζή,κρίμα κύριε Σταμενίτη.

Όσοι- ελάχιστοι- ήλπιζαν πως κάποιος από τους βουλευτές του Νομού μας θα όρθωνε το ανάστημά του και θα έσπαζε τα δεσμά της άθλιας κομματικής πειθαρχίας, διαψεύστηκαν οικτρά το βράδυ της Τετάρτης.Κανείς από τους εκπροσώπους μας στη βουλή δεν αποτόλμησε να θέσει το συμφέρον του λαού πάνω από το κομματικό αλλά και το προσωπικό συμφέρον .Δείλιασαν,δίστασαν μας πρόδωσαν.Οι θεατρινισμοί λίγες μέρες πριν την ψηφοφορία,με διάφορα "αντιστασιακά"δελτία τύπου και μαχητικές τηλεοπτικές εμφανίσεις δεν μπορούν να μετριάσουν το έγκλημα που ακολούθησε.Κατώτεροι των περιστάσεων όλοι τους ακόμη και κείνοι που για λίγες τηλεοπτικές στιγμές από το βήμα της βουλής ,ενδίθηκαν τον μανδύα του δήθεν διαφωνούντα.Κατώτεροι των
προσδοκιών ενός λαού που ανέμενε πως ακόμη και την ύστατη στιγμή θα βρίσκονταν λεβέντες ή λεβέντισσες που θα τολμούσαν να αρνηθούν την συμμετοχή και την συννενοχή τους σε ένα τόσο απεχθές έγκλημα όσο αυτό της πλήρης εξόντωσης ενός λαού που τρία χρόνια τώρα διαρκώς εξαθλιώνεται.Ποιός έχασε  όμως το θάρρος του, για να το βρούν οι βουλευτές μας;Μια ζωή αυτός ο τόπος βολεύεται στις χρυσές μετριότητες που τα κομματικά επιτελεία του επιβάλλουν.Μια ζωή αυτός ο τόπος πνίγεται στις άθλιες υποσχέσεις μικρών και μικρόνοων πολιτικάντηδων που πέρα από την επανεκλογή τους δεν νοιάζονται για τίποτα.Όχι μην τολμήσετε και δικαιολογήσετε την άθλια απόφασή σας.Όχι μην ξανατολμήσετε και κάνετε λόγο για την σωτηρία της πατρίδας.Όχι μην τολμήσετε και διεκδικήσετε ξανά την ψήφο μας.Ένα να γνωρίζετε που μάλλον το φοβάστε και το κρύβετε καλά πίσω από τις δήθεν πατριωτικές μεγαλοστομίες σας.Η  τιμωρία σας θα είναι παραδειγματική για να την θυμούνται και οι επόμενες γενιές.

8 σχόλια:

  1. ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑΝΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗΤΕΡΑ. ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!! ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΥΤΟ ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑ ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. Ή ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ποιος είπε ότι εσύ, υπερπατριώτη, συντάκτη αυτού του άρθρου ότι εκφράζεις το συμφέρον του τόπου; Δηλαδή αν οι 4 βουλευτές του νομού, ακολουθούσανε την αποχή του Σκανδαλίδη, που μας έδεσε αυτός και η παρέα του με τα δεσμά των μνημονίων , το 153 θα ήταν 149. Και μπορείς να μου πεις μετά τι θα γινόταν; Τι εικόνα θα έδειχνε στον κόσμο η Ελλάδα; Ακυβερνησία, ΧΑΟΣ. … θα μου πεις θα πηγαίναμε σε εκλογές. Δηλαδή μέσα σε 4 μήνες 3 εκλογές. Αντέχει αυτός ο τόπος; Και όταν ψήφιζες στις 6 Μαΐου και 17 Ιουνίου δεν ήξερες ότι από τον Φεβρουάριο είχαν ψηφιστεί τα μέτρα των 11,5 δις από τα 13; Και τώρα ψηφίστηκε η εφαρμογή τους;
    Ο καθένας μπορεί να το παίξει υπερπατριώτης του τύπου Χρυσή Αυγή ή του υπερπλούσιου ανεγκέφαλου και λαϊκιστή Καμένου. Πράγματι θα ήθελα να ζήσω –όχι στην πραγματικότητα όμως αλλά σαν όνειρο- τι θα έκανες εσύ και οι Χρυσαυγίτες και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μετά την καταψήφιση των μέτρων; Θα σχηματίζατε κυβέρνηση; Θα βγαίνατε στα βουνά ζωσμένοι φυσεκλίκια; Ή θα πηγαίνατε στις Βρυξέλες με τα πιστόλια, τρομοκρατώντας τους Ευρωπαίους για να σπάσουν τα δεσμά.
    Μπράβο λοιπόν στους βουλευτές μας που δεν άκουσαν τις κούφιες πατριωτικές φωνές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί λέτε ρεεεεεεεεεεε!!!!!!!!! Καταλαβαίνετε τι λέτε και οι δυο σας???? Λέτε να μη πάμε σε εκλογές γιατί η χώρα δεν αντέχει άλλες εκλογές!!!!!!!!!!! Τι λέτε ρε παιδιά....δηλαδή να κάτσουμε να μας κυβερνάνε άχρηστοι γιατί η χώρα δεν αντέχει εκλογές! Για πες μου εσύ εξυπνάκια ο Σαμαράς δεν είναι φραγκάτος, ο Βενιζέλος δεν είναι??? Και να μην ήταν από πριν με την πολιτικοί σίγουρα γίνανε φραγκάτοι! Και αν όλα τα χρήματα τους έχουν αποκτηθεί νόμιμα, εμένα δεν με νοιάζει, αυτό που με νοιάζει είναι να μην τα κερδίσανε με ύπουλους τρόπους! Και οι δυο σας Πολύ MEGA βλέπετε!!!!!!!! Βάλανε τον λαό μπροστά σε ένα ψεύτικο δίλημμα στις εκλογές του Ιουνίου, ότι δεν θα πάρουμε τη δόση και θα χρεοκοπήσουμε. Βέβαια μετά τις εκλογές μετά από την τρομοκρατία του κόσμου ούτε τη δόση πήραμε αλλά ούτε και χρεοκοπήσαμε! Το ίδιο επιχείρημα χρησιμοποίησαν και για τη πρόσφατη ψηφοφορία! Άρα "κύριοι" αν στις 16 Νοεμβρίου δεν χρεοκοπήσουμε (γιατί τη δόση πάλι δε θα την πάρουμε)ο Σαμαράς και η συγκυβέρνηση μας λέγανε ψέματα! Επίσης να σας θυμίσω ότι στη ΝΔ ανήκουν πια Βορίδης και Γεωργιάδης που λίγο καιρό πριν τους αποκαλούσατε εσείς οι ΝΔ ακροδεξιούς....Επίσης, εσείς οι ίδιοι οι ΝΔ κάποια χρόνια πριν τον Σαμαρά τον φωνάζατε ΑΛΗΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ (όταν πρωθυπουργός ήταν ο Μητσοτάκης) για τους γνωστούς λόγους. Για το ΠΑΣΟΚ και για τη ΔΗΜΑΡ δε θα γράψω τίποτα γιατί στις επόμενες εκλογές δεν θα μπουν καν στη βουλή! Όσο για τη χρυσή αυγή τί φωνάζετε??? Είναι δική σας αδερφή παράταξη όπως είπε σε ομιλία του ο δικό σας Ψωμιάδης! Το ίδιο είστε μόνο που εσείς είστε φλώροι και εκείνοι τσάμπα μάγκες με μπράτσα! Θα μπορούσα να γράφω ώρες αλλά θα σταματήσω εδώ γιατί ο κόπος μου πάει χαμένος.......Τον μη σκεπτόμενο άνθρωπο δεν μπορείς να τον κάνεις να σκεφτεί, είτε γιατί δεν το θέλει ο ίδιος, είτε γιατί και να το θέλει δε μπορεί.....Διαλέξτε εσείς σε ποια κατηγορία ανήκετε από τις δύο!!!!!!!!! Και για να το κλείνω επειδή τα κομματόσκυλα σαν και του λόγου σας το μόνο που μου φέρνουν είναι αηδία και σιχαμάρα θα σας πω το εξής "κύριοι"........Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα!!!!!!!!!!
    ΥΓ:Από το νομό μας δεν περιμένω να αλλάξει και τίποτα, ευτυχώς που αλλού υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται …….Μην ξεχνάς τις καινούριες δημοσκοπήσεις……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κριμα παει σε σενα Πελλα δωθε γιατι συνεχιζεις να λαικιζεις ασυστολα και να πυροβολεις οσους δεν γουσταρεις απο προσωπικη εμπαθεια, κριμα που δεν εισαι εσυ βουλευτης να μας σωσεις γιατι σιγουρα κατι παραπανω θα ξερεις απο αυτους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προβληματισμένος πολίτης11 Νοεμβρίου 2012 στις 3:52 μ.μ.

    Ρε ανώνυμε των 11 και 35 μπορείς να μου πεις, αν η Ν.Δ. αύριο το πρωί χάσει την κυβέρνηση ποιος θα μας κυβερνήσει; Δεν είδες εκείνη τη μέρα που φάνηκε ότι καταρρέει η κυβέρνηση, βγήκε ο Λαφαζάνης και είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανέτοιμος να κυβερνήσει; Τυχαίο είναι το γεγονός που απειλεί ο Τσίπρας τους επενδυτές να μην έρθουν στην Ελλάδα; Θυμάσαι τι έλεγε προεκλογικά για τους καταθέτες; Για το πρόγραμμα του που δεν ήθελε να το μάθουν οι αντίπαλοι; Ζαλίζεται όταν ακούει ότι μπορεί να είναι κυβέρνηση. Την κυβέρνηση τη φοβάται όπως ο διάολος το θυμιάμα. Κοιτάξτε που φτάσαμε; ο Σαμαράς να είναι η μοναδική λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού εσύ επώνυμε: προβληματισμένε πολίτη βλέπεις ότι υπάρχει αδιέξοδο μπράβο σου....εγώ στη ζωή μου έμαθα να μην βλέπω αδιέξοδα και να μην αφήνω κανένα να μου λέει μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!!!Έτσι έμαθα από το σπίτι μου....Οι γονείς μου, άνθρωποι που δούλεψαν σκληρά στη ζωή τους, μετανάστες οι ίδιοι και οι δικοί τους γονείς με τη σειρά τους πρόσφυγες, μου έμαθαν να παλεύω στη ζωή μου και να μην καταθέτω τα όπλα! Να έχω όνειρα...και δεν θα αφήσω κανένα Σαμαρά να μου καταστρέψει τη ζωή και το μέλλον το δικό μου και των παιδιών μου! Ως εδώ η τρομοκρατία!Ως εδώ! Μου λες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήση και εγώ σε ρωτάω ήταν η ΝΔ??? Το μόνο σίγουρο είναι πως η ΝΔ είναι σίγουρα έτοιμη να ξεπουλήσει την Ελλάδα και να αφανήσει πολλές γενιές! Κάτσε τώρα στον καναπέ σου, άνοιξε την τηλεόραση, βάλε MEGA και άκου τα φερέφωνα των πολιτικών που τόσα χρόνια τρωγανε και ακόμη δεν χόρτασαν, των πολιτικών που καλλιέργησαν και γέννησαν το ρουσετολογικό κράτος!Συμφώνησε μαζί τους ότι δεν υπάρχει άλλη λύση, μόνο και μόνο επειδή στο λέει ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης (που αντιπροσωπεύουν πλήρως την πολιτική σαπίλα αυτού του τόπου)και οι μεγαλοδημοσιογράφοι (οι οποίοι εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα ή τα συμφέροντα των αφεντικών τους)Μετά κλείσε την τηλεόραση, πέσε για ύπνο νίωθωντας καμία ενοχή που δεν παλεύεις για το μέλλον σου και όταν την επόμενη μέρα ξυπνήσεις τρέχα να πληρώσεις τα χαράτσια σου και να βρεις χρήματα (γιατί συντάξεις, μισθοί γίνανε πείνας)για να πληρώσεις νερό, ΔΕΗ,τηλέφωνο, ενοίκιο ή δόση σε τράπεζα, φροντιστήρια για τα παιδιά σου, τα φάρμακά σου κτλΑλλά εσύ είσαι ήσυχος γιατί ξέρεις πως δεν υπάρχει άλλη λύση...άλλωστε το είπε και το MEGA, το είπε και ο ΣαμαροΒενιζελοΚουβέλης. Ποιός είσαι εσύ που θα αμφισβητήσει αυτούς??? Όταν όμως θα μείνεις άνεργος, όταν τα παιδιά σου δε θα βρίσκουν δουλεία, όταν θα κλείσεις το μαγαζί σου, όταν θα μπορείς να προσφέρεις στα παιδιά σου τα αυτονόητα, όταν θα σου πάρουν το σπίτι γιατί δεν θα έχεις να πληρώσεις τις δόσεις, όταν δε θα μπορεις να σώσεις τους γονείς σου γιατί θα μπορείς να τους βοηθήσεις με τα προβλήματα υγείας που έχουν και δεν θα έχουν χρήματα να πάρουν τα φάρμακά τους....μη σε νοιάζει....Εσύ έκανες αυτό που "έπρεπε"Δέχτηκες ότι στη Δημοκρατία υπάρχουν αδιέξοδα....Δέχτηκες το ή ο Σαμαράς ή το χάος!!!!!!!!

      Διαγραφή
  6. Κύριε συντάκτα του άρθρου, μήπως αύριο θα είσαι υποψήφιος των Ανεξάρτητων Ελλήνων; Τους είδαμε την Τετάρτη κατά την ψηφοφορία των μέτρων, που σήκωσαν τα φουλάρια και τα μαντήλια, ξεπερνώντας τα όρια του γελοίου. Αυτοί μπορούν να κυβερνήσουν τον τόπο; Τον Καμένο θα εμπιστευτούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλοι γραφικοί ,όλοι γελείοι,όλοι άχρηστοι μόνο αυτοί που κυβερνούν τη χώρα είναι ικανοί να μας σώσουν άσχετα αν είναι οι ίδιοι που την έχουν καταστρέψει.Είναι φοβερό το σκεπτικό σας.Ατιμώρητοι πολιτικά και ποινικά έχοντας τρομοκρατήσει τους πάντες λοιδωρούν κάθε έναν που δίκαια τους αποκαλεί ΑΛΗΤΕΣ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ γιατί τέτοιοι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή