Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Nίκη του ΓΑΣ Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών επί του Α.Ο.Κ. Γουμένισσας



Με νίκη προχώρησε και την 4η αγωνιστική το παιδικό τμήμα μπάσκετ του «Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών» κερδίζοντας την περασμένη Κυριακή 04/11/2012, στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου»,  τον «Α.Ο.Κ. Γουμένισσας», με σκορ 66-47.
Αν και το τελικό σκορ δείχνει ότι η ομάδα του «Μέγα» είχε ένα εύκολο πρωινό, η αλήθεια είναι ότι στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου η «ζυγαριά έγειρε» υπέρ των παικτών της ομάδας των Γιαννιτσών, καθώς μέχρι τότε η διαφορά που χώριζε τις δυο ομάδες έφτασε μέχρι και τους εφτά πόντους, πάντα υπέρ της ομάδας του «Μέγα».
Σε δήλωσή του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των γηπεδούχων, Κώστας Χατζηαντωνίου, τόνισε :..


«Αν και πετύχαμε μια άνετη νίκη, σήμερα δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Μέχρι το εικοστό πέμπτο λεπτό δεν μπορούσαμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας αν και πολλές φορές κάναμε την διαφορά να φτάσει και τους είκοσι πόντους. Χρειαζόμαστε περισσότερη αγωνιστική πειθαρχεία που βέβαια είναι πάρα πολύ δύσκολο για τον λόγο του νεαρού της ηλικίας των παικτών μου.

Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάντα με σοβαρότητα».

Τα δεκάλεπτα:  22–04,  14–17, 11–16, 19–10.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΓΑΣ Μέγας  Αλέξανδρος Γιαννιτσών:
(Προπονητής: Κ. Χατζηαντωνίου): Πανόπουλος Γ., Ιατρόπουλος Δ., Μιχαηλίδης Χ., Κοσμίδης Ε., Κομκής Θ., Ασάρβελης Α., Καράμπελας Κ., Κακουλίδης Χ., Καλτσίδης Α., Γιαννόπουλος Α., Μυστακίδης Ι., Ρούσης Δ.

Α.Ο.Κ. Γουμένισσας:
(Προπονητής Κ. Μπάρμπας):  Μάλτσης Α., Τουλούπης Ε., Μπάρμπας Ε., Γευγέλης Α., Γέγας Δ., Γευγέλης Μ., Καλβάκης Α., Τουλούπης Κ., Γκάτος Γ.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας http://www.megasgba.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου