Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Παντρέψαμε το Δρώμενο "Γενίτσαροι και Μπούλες" με την τεχνολογία. Νάουσα 2012

Μια ιδιαίτερη και καινοτόμος ιδέα γεννήθηκε και για πρώτη φορά παντρέψαμε το Δρώμενο «Γενίτσαροι και Μπούλες» με την τεχνολογία, λύνοντας το πρόβλημα της εύρεσης των χορευτών σε πραγματικό χρόνο.
Οι επισκέπτες της πόλης μας τις μέρες των αποκρεών ψάχνουν να συναντήσουν τις ομάδες των χορευτών (μπουλούκια) που ακολουθούν το εθιμοτυπικό με συγκεκριμένους χορούς και πατινάδες σε κάθε γειτονιά.Το δρομολόγιο είναι καθορισμένο και ακολουθείται πιστά από τα μπουλούκια των Γενιτσάρων στους δρόμους του ιστορικού κέντρου της πόλης...

... Ωστόσο, για τον επισκέπτη, αλλά ακόμα και για τον γνώστη, η τοποθέτηση τους στο χάρτη σε πραγματικό χρόνο είναι μια μεγάλη βοήθεια.
Μετά την απόλυτη επιτυχία της πιλοτικής εφαρμογής του προγράμματος, την επόμενη Κυριακή της Αποκριάς μελετάται να τοποθετηθούν στο χάρτη και άλλες πληροφορίες όπως διαδρομές για οργανωμένα parking, χώροι εστίασης κ.α. πληροφορίες που αφορούν στην καλλίτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Έτσι λοιπόν, παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη να μπει στην ιστοσελίδα που δημιουργήσαμε, μέσω υπολογιστή ή κινητού τηλεφώνου και να ακολουθήσει την πορεία των χορευτών στο χάρτη της πόλης, να συνδεθεί με το επίσημο site του Ομίλου "Γενίτσαροι και Μπούλες",  με το site του δήμου Νάουσας καθώς και να «βρεί» στο χάρτη τους χορηγούς μας πατώντας πάνω στις αντίστοιχες διαφημίσεις.
Ακολουθήστε την παράδοση με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας.

www.apokriesnaoussa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου