Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Τον Πλατανιά αντιμετωπίζει σήμερα η Αναγέννηση Γιαννιτσών

Με τις δεσμεύσεις τόσο του προέδρου κ. Καραογλανίδη, όσο και των παλαίμαχων ότι θα βρεθεί άμεσα λύση στα θέματα (οικονομικής κυρίως φύσης) που τους απασχολούν,  οι παίχτες της Αναγέννησης Γιαννιτσών ταξίδεψαν στην Κρήτη προκειμένου στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής σε μία από τις δυσκολότερες εξόδους της να αντιμετωπίσουν την ομάδα του Πλατανιά Χανίων.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος πήρε μαζί του τους:..
Καραογλανίδη, Αποστόλου, Τέλλο, Σπαθάρα, Σερέτη, Τσικνίδη, Στεργίδη, Γιόνδη, Τσίλη, Αποστολίδη, Παπαδόπουλο Γ., Μπαξεβάνο, Παπαδημητρίου, Κυζιρίδη, Χατζόγλου, Τζεβελέκη, Νταντίδη και Καριοφύλλη.

Εκτός πρωταθλήματος ο ΔιαγόραςΜε ανακοίνωσή της διοργανώτριας αρχής μεταξύ άλλων αναφέρει ότι, "η ομάδα της ΠΑΕ Διαγόρας αποβάλετε από το υπόλοιπο του πρωταθλήματος σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού καθότι δεν κατάφερε να συμπληρώσει το ποσό της εγγυητικής επιστολής ως όφειλε".

Παναχαϊκή-Πανσερραϊκός 1-1
Χθες στην Πάτρα, στη πρεμιέρα της 15ης αγωνιστικής, η Παναχαϊκή κλότσησε τεράστια ευκαιρία να πάρει τους 3 βαθμούς απέναντι στον Πανσερραϊκό και να ανέβει ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα καθώς ενώ ευτύχησε να προηγηθεί στο 84ο λεπτό, ωστόσο δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα και οι φιλοξενούμενοι στις καθυστερήσεις του αγώνα σκόραραν ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Κυριακή 19/2
Καλλονή-Διαγόρας (δεν θα γίνει)
Βύζας Μεγ-Ηρακλής Ψαχνών
Πλατανιάς –Αναγέν. Γιαννιτσών
Βέροια-Φωκικός
Πιερικός-Αγροτικός Αστέρας
Καλλιθέα-Εθνικός Αστέρας
Λάρισα-Θρασύβουλος

Δευτέρα 20/2
Πανθρακικός-Αναγέν. Επανωμής




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου