Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ο λαός πρέπει να αποφασίσει για το που θα οδηγηθούμε

Η σημερινή κοινωνική  κατάσταση της Ελλάδας είναι  αδιαμφισβήτητη. Η μείωση του κατώτατου μισθού και οι συνέπειες αυτής αλλά και η γενικότερη περικοπή εισοδημάτων, τα οποία είναι ήδη μειωμένα, οδηγούν στην εξαθλίωση. Τα συνεχή αντιαναπτυξιακά μέτρα που λαμβάνονται, αφαιρούν από τη γενιά μας το δικαίωμα σε μία αξιοπρεπή ζωή αλλά πάνω από όλα μας βυθίζουν στη μιζέρια και τον απομονωτισμό.
 
Ο προσανατολισμός μας, ήταν και πρέπει να συνεχίσει να είναι το όραμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή για μία σύγχρονη, ευρωπαϊκή Ελλάδα... 
... βασισμένη στις πραγματικές αρχές και τις αξίες της ευρωπαϊκής οικογένειας. Όμως, η σημερινή Ένωση έχει χάσει το δρόμο. Λειτουργεί ως κλειστό κλάμπ με εμφανές πλέον έλλειμμα δημοκρατίας, το οποίο δημιουργεί ένα ανησυχητικό αντι-ευρωπαϊκό κλίμα. Εμείς στηρίζουμε την ιδέα της ευρωπαϊκής ενοποίησης, αλλά με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες κάθε χώρας και ουσιαστική αλληλεγγύη προς όλα τα κράτη μέλη. Λύση στο πρόβλημα της χώρας μας αλλά και των άλλων χωρών του Nότου που αντιμετωπίζουν την κρίση, μπορεί να βρεθεί (πχ Ευρωομόλογο), αρκεί να το θέλουν οι ηγέτες των χωρών – μελών.
Αφορμή  όμως για την επιστροφή στις ρίζες  και την ουσία του ρόλου  της Ε.Ε. μπορεί να είναι το ελληνικό ζήτημα, το οποίο είναι ένα πρόβλημα ευρωπαϊκό. Η σημερινή οικονομική πολιτική που εφαρμόζεται στη χώρα μας - είτε είναι αποτέλεσμα έξωθεν παρεμβάσεων, είτε επακόλουθο εσωτερικών συμβιβασμών - έχει αποτύχει. Και δυστυχώς έχει αποτύχει και σε ταμειακό αλλά κυρίως και σε αναπτυξιακό επίπεδο. Οι Έλληνες πλέον δεν έχουν όραμα και ως νέοι άνθρωποι αδυνατούμε να δούμε φως στο τούνελ υπό τις παρούσες συνθήκες.
Πρέπει  λοιπόν, το παρόν  πολιτικό σύστημα  να οδηγήσει τη χώρα άμεσα σε εκλογές  ανταποκρινόμενο στο πατριωτικό του καθήκον. Είναι υποχρέωση όλων να δώσουν εδώ και τώρα στο λαό τη δυνατότητα να εκφραστεί και να αποφασίσει αυτός για το που θέλει να οδηγηθεί η Πατρίδα.
Είναι υποχρέωση μας ωστόσο, να σταθούμε αντάξιοι των περιστάσεων. Οφείλουμε να στηρίξουμε το όραμα του Αντώνη Σαμαρά για την Ελλάδα και να ανοίξουμε έναν ευρύ, δημόσιο διάλογο μέσα από τον οποίο θα καταλήξουμε στο αναπτυξιακό μοντέλο της επόμενης δεκαετίας. Να δημιουργήσουμε με λίγα λόγια  ένα κοινό πλαίσιο αξιών, το οποίο θα εφαρμοστεί όχι μόνο σε πολιτικό αλλά και σε οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο και πάνω στο οποίο θα πορευτούμε.
Ο στόχος λοιπόν της γενιάς μας πρέπει να είναι ένας. Να δημιουργήσουμε μία  ισχυρή, ακηδεμόνευτη  Ελλάδα που  θα σέβεται τον πολίτη και ένα κράτος που δε θα “επιβάλει” την παρουσία του στην κοινωνία και την οικονομία. Η Πατρίδα και οι Έλληνες δε μπορούν να περιμένουν άλλο. Η στιγμή της ευθύνης έχει φτάσει για όλους.

Με τιμή, Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Ν.Πελλας
Ο προεδρος Βασιλειος Βασιλειαδης

41 σχόλια:

  1. Ο Βασιλειαδης ειναι το Μελλον του Νομου Πέλλας και θα τον στηριξουμε ολοι. Μπες ΔΥΝΑΤΑ Λάκη μαζι σου ειμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ο Λακης ειναι το μελλον του νομου Πελλας ειμαστε παρελθον απο ...χθες!!

      Διαγραφή
  2. Καλά το λες, το μέλλον. Να μην σου πω μάλιστα το, "πολύ" μέλλον. Μέχρι τότε έχει να φάει ακόμα πολλά ψωμιά και κυρίως, να αλλάξει μυαλά γιατί τον βλέπω να μένει με αναμνήσεις ΟΝΝΕΔ και άντε αυτές του δημοτικού συμβούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο το κείμενο του Βασιλειάδη. “Copy-paste” από την κεντρική σελίδα της ΟΝΝΕΔ και από κάτω κολλάμε ένα ονοματεπώνυμό και γίναμε ξαφνικά και αρθρογράφοι. Και δεν μου λες ρε Βασιλειάδη, αύριο-μεθαύριο θα σου γράφουν και τους λόγους που θα βγάζεις στο μπαλκόνι; Για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Γιατί μια ζωή μας διοικούν κάτι απίθανοι τύποι τίγκα στα επικοινωνιακά τρικ και από ουσία μηδέν. Αν ανοίξουν το στόμα τους χωρίς κείμενο μπροστά τους δεν μπορούν να αρθρώσουν λέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαλάρωσε λίγο ρε φίλε ο Βασιλειαδης ως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ έστειλε μια ανακοίνωση της κεντρικής ΟΝΝΕΔ γιαυτο άλλωστε γράφει ν.ε της ΟΝΝΕΔ Πέλλας δεν είπε πως έγραψε ένα άρθρο δικό του απλα το προσυπογραφει έλεος δηλαδη μπορείτε επιτέλους ν μην κατακρινετε τον καθένα κάνει η δεν κάνει κάτι. Βασιλειαδη συνέχισε όπως είσαι κ μην ακούς κανέναν άλλωστε δεν ήσουν κ μέσα στο σύστημα μακάρι ν ασχοληθούν κ άλλοι νέοι με τα κοινά του τόπου τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι φίλε μπερδεύεσαι, υπογράφουμε από κάτω μόνο κείμενα που γράφουμε και όχι που αντιγράφουμε. Στο συγκεκριμένο αρκούσε το πολύ ένα ΟΝΝΕΔ Πέλλας. Όλα τα άλλα είναι θέματα εντυπωσιασμού και τίποτα άλλο. Αλλά θα μου πεις ένα χρόνο τώρα τον Λάκη δεν τον είδαμε σε θέματα του ίδιου του δήμου Πέλλας να παίρνει θέση, θα είχε θέση για την κρίση γενικότερα; Μην τρελαθούμε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίδια ξύδι πιες η ΟΝΝΕΔ έχει εκπρόσωπο και ο πρόεδρος έχει την έγκριση των οννεδιτων γεια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έγινε Βασιλειάδη, τα λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αποστολο Κοσκεριδη με λένε γεια σου και παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε καλά δεν τρέχει και τίποτα, ένας από τους δύο θα ήσασταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το Αντώνης Π. σημαίνει Αντώνης Παρλαπίπας ???
    Ασε μας ρε φλούφλη που εμαθες και ποιος απο τους δυο θα ηταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΑΚΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΗ ΜΑΣΑΣ.ΠΟΙΟΣ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ;,Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠ ΤΗ ΛΙΘΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΑ ΡΕ, ΕΔΩ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ, ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ; ΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ, ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οννεδίτης και όχι "κλάιν μάιν"οννεδίτης.22 Φεβρουαρίου 2012 στις 3:11 μ.μ.

    Για ποια ΟΝΝΕΔ μιλάτε ρε λεβεντόπαιδα;;Την ανύπαρκτη;Ποια κοινωνική παρέμβαση και ποιο πολιτικό λόγο εκφέρουν τα ομορφόπαιδα που το παίζουν παράγοντες;Πότε έγραψαν κάτι, πότε βγήκαν ανοιχτά να συγκρουστούν με πολιτικούς αντιπάλους που έτσι και τύχουν κανένα διαβασμένο πασοκο ή κνίτη απέναντί τους θα βάλουν τα κλάματα;Τα ομορφόπαιδα που το παίζουν οννεδίτες δεν ξέρουν τι θα πει νέα δημοκρατία και αν τους ρωτήσει κανείς ευθέως γιατί είναι δεξιοί θα τα χάσουν.Αυτή είναι η οννεδ του σήμερα,μπιρίμπα,ποτάκι καμιά γκομενίτσα,εσωκομματικές έριδες και ομαδοποιήσεις,σου πα μου είπες,εσωστρέφεια και διαδρομισμοί σε βουλευτικά γραφεία.Για αυτό μη μας τα ζαλίζεται τ'αρ@#$δια με το κάθε παιδάκι που έχει ο μπαμπάς λεφτά γιατί θα τα πάρουμε στο κρανίο και δε σας σώζει ούτε ο Αξιος.Στο φίλο αγρότη απο την Αραβησσό που προμοτάρει το άδεια σακί, να του θυμίσω πως αυτός αξίζει χίλιες φορές περισσότερο απο το παιδάκι που προωθεί.Αποστόλη μη πιάνεσαι κοροίδο.Είσαι πολύ αρσενικός για να σε εκμεταλλεύονται.Εκτός αν δεν είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε φίλε εσυ που γράφεις όλες αυτες τις μπούρδες μπορείς να μας πεις το όνομα σου και καταρχήν δεν είμαι αγρότης αν θες να πεις κάτι πες το επώνυμα μη το παίζεις μόνο μάγκας πίσω απο την ανωνυμία σου μάλλον λιγοψυχος είσαι και δε μπορείς να αναφέρεις ούτε το όνομα σου γιατι αν το πεις θα σε πάρουν με τις πέτρες ΤΟΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μην τους ακούς Τόλη, μερικοί εξαφανισμένοι από τον νομό που γράφουν, αναρωτιέμαι πόσα χρόνια είχαν να πατήσουν στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ ή ακόμα καλύτερα εάν θυμούνται και που βρίσκονται. Και ο φίλος ο "όχι κλαιν μαιν οννεδιτης" αν θέλει ας έρθει να ρωτήσει εμάς πόσο αρσενικός είσαι εσύ και όλοι όσοι στηρίζουμε τον πρόεδρό μας τον πρόεδρό μας τον Λάκη. Αλλά μετά από τόσα χρόνια κρυμένοι στο καβούκι τους, νομίζουν ότι αρκούν συγκυρίες από μόνες τους για να πρωταγωνιστήσουν. Ας κάνουν όμως πως βγαίνουν στην κοινωνία να ζητήσουν σταυρό. Μαύρο που έχουν να φάνε. Λάκη προχώρα, είμαστε μαζί σου ότι αποφασίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οπαδός του Λακισμού22 Φεβρουαρίου 2012 στις 5:10 μ.μ.

    Κόψτε τις βλακείες ρε με το παιδάκι απο το Μάνδαλο.Εχω παρακολουθήσει όλα τα συμβούλια.Σε κάθε συνεδρίασει όταν παίρνει το λόγο όλοι τρέμουν.Μιλάει σα πολυβόλο,οι αναλύσεις του κατατροπώνουν τον παπανικολάου και τον κουμμουνιστή,πάντα δευτερολογεί,καταθέτει προτάσεις,μιλάει σαν βουλευτής,καλύτερος και απο τον καραμανλή,ο Στάμκος πάντα τον συμβουλεύεται πριν πάρει το λόγο,ο πρόεδρος του συμβουλίου κατεβαίνει απο τα έδρανα και παίρνει τις σημειώσεις που συνέχεια γράφει ο Λάκης μας,οι άλλοι συναδελφοί του τρέχουν να κάτσουν δίπλα του και.....το καλύτερο απ'όλα σε λίγες μέρες όλες οι ομιλίες του(κοντα στις 14.345!) καθώς και τα δημοσιευτμένα άρθρα του(12.123!) επιτέλους θα κυκλοφορήσουν και σε CD........Σε ένα cd αριστούργημα που θα συνοδεύεται και απο το νέο dvd της Ντούβλη με τίτλο "Το έκανα μ'έναν Οννεδίτη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΛΑΚΗ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ,ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΜΕ.
    ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Η ΝΔ ΠΛΕΟΝ,ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον Καμμένο θα πάνε παλικάρια που το λέει η ψυχή τους ,που έχουν άποψη και πολιτικό λόγο.Τι δουλειά έχουν οι φλώροι εκεί;

      Διαγραφή
  18. Προς τον Τόλη
    Τι κάθεσαι ρε Τόλη και λιβανίζεις τον Λάκη και τον κάθε παπαλακη ....Καλά στα πε ο άλλος.Εσύ είσαι κλάσεις ανώτερος και πολύ πιο ντόμπρος απο τον δήθεν απο το Μάνδαλο.Εξάλλου και συ πούλημα θα φας στο τέλος όπως και κάποιοι άλλοι που τον στήριξαν και τώρα δε θέλουν ούτε να τον βλέπουν.
    Ενας καλός και όχι δήθεν φίλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Επειδή είσαι ο ίδιος και μάλλον ο Λακης σου έχει γίνει εμμονή ιδέα πιες ξύδι γιατι ο Βασιλειαδης όπου δηλώνει παρόν εκλέγεται. Όλα αυτα που λες θα ισχύουν όταν γράψεις επώνυμα ως τότε φλωρακο θα σε τσουζει και θα κρυβεσαι Ιορδανης Πετρίδης οννεδιτης Αα και αν θες έλα στη ταινία να κανείς εσυ τη ντουβλη να δεις τι ωραία θα περάσεις με τους οννεδιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γεια σου ρε Λάκη, μία ανακοίνωση έβγαλες και έγινες πρώτο θέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ποιος Λάκης σε ψηφοδέλτιο ρε παιδιά, για να σοβαρευτούμε λίγο. Άντε εκλέχτηκε σε ένα δημοτικό συμβούλιο και αμέσως να τον κάνετε και βουλευτή. Ας αποδείξει πρώτα την αξία του στην αυτοδιοίκηση και μετά βλέπουμε. Λάκη, μάζεψε λίγο τα 2-3 (για παραπάνω δεν τα κόβω) φερέφωνά σου και κοίτα να ασχοληθείς λίγο με τα προβλήματα του δήμου στον οποίο σε εκλέξανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γράψε τ όνομα σου ρε παλαιολιθικο γατακι αλλιώς βγάλε τον σκασμο τσαρτας αμπελειες να δεις πως θα σε κάνουμε τη νέα ντουβλη γράψε το όνομα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε σεις τζάμπα μάγκες οννεδίτες της πλάκας και του χαβαλέ τι σημαίνει παλαιολιθικά γατάκια ,μήπως εννοείται εκείνους που στα δύσκολα χρόνια μάτωσαν και τελικά προδώθηκαν απο τις ηγεσίες που εσείς γλείφετε;;αντε ρε απο δω χαβαλέδες

      Διαγραφή
    2. ΠΛΙΟΓΚΑ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΡΕ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΕΣ...
      ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΥΑΛΟ ΡΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣ ΒΡΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΛΩΣΑ ΤΑ

      Διαγραφή
  23. Χαχαχα καλά αυτό με τη Ντούβλη ήταν πολύ καλό.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Paidia min grafete allo ...romba ton kanate ton anthropo....eleos pia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά ρε Στέλλα να μην περίμενε εμάς. Αυτός είναι ρόμπα από μόνος του!

      Διαγραφή
    2. ΩΠΑ ΡΕ ΞΕΚΟΥΜΠΤΩΤΗ ΕΣΥ ΦΛΟΥΦΛΗ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ROVER

      Διαγραφή
  25. Στέλλα γράψε και σύ το επίθετο σου έχεις καμία σχέση με την ντουβλη; Αν θέλεις να παίξουμε παρέα είμαστε πολλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. siga paidia mi skisete kanena kaltson....mono komplexikoi kai lamogia asxolountai me tin politiki.

      Διαγραφή
  26. Βασιλειαδη έχουν μεγάλο κόμπλεξ μερικοί μαζι σου αυτο σημαίνει ότι αξιζεις οπότε συνέχισε όπως είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΜ μήπως σε λένε η.π Ασε μας ρε εφιάλτη αν και είχαμε κάνει αγώνες μαζι εσυ ξαναλλαζεις κόμμα απο μικρός δεν αλλαξες απο τη πολ.αν στον παπαθεμελη και τώρα που είσαι καμμενος στον καμμενο ένας παλιός συναγωνιστή σου που τον προδωσες όπως κ πολλούς άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο η.π μια χαρα τα έχει με τον βασιλειαδη μην αγχωνεστε και πολυ φοβάμαι ότι ο ένας δασκαλευει τον αλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. o H.Π. καλα θα κανει να ξαναμπει στο πηγαδι που κρυβοταν τοσο καιρο γιατι ο Αλεξιου θα τον φαει σαν μπισκοτακι.
    Ξερει ποσοι τον περιμενουν στην γωνια ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τι σχέση έχει ο πλιογκας με όλα αυτα; Και αυτός τον Βασιλειαδη θα στηρίξει γιατι είναι και θα είναι πραγματικός οννεδιτης Βασιλειαδης Βασιλειαδης Βασιλειαδης Βασιλειαδης Βασιλειαδης Βασιλειαδης Βασιλειαδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. προχώρα αγόρι μου το αξίζεις και οταν θα το αποδειξεις και μια μερα θα φτασεις ψηλα (που θα φτασει να το θυμαστε ΟΛΟΙ) ολοι αυτοι που σε κακολογουν (γιατι τους τσουζει πραγματικα και σε φοβουνται)θα τρεχουν και θα γλυφονται απο πισω σου γι αυτο ακριβως τον λογο σχολιαζουν ως ανωνυμοι και δεν βαζουν το ονοματακι τους! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. laki proxora k o stratos akolou8ei apo athira mexri promaxous apo ambelies mexri akrolimni

    ΑπάντησηΔιαγραφή