Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Εκ του πονηρού η συζήτηση περί συγκυβέρνησης δηλώνει η ΝΔ

“Όσοι μιλούν για παράταση του βίου αυτής της κυβέρνησης ή για συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές, μιλούν εκ του πονηρού” δήλωσε την Παρασκευή ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Γιάννης Μιχελάκης απαντώντας σε δηλώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ περί συγκυβέρνησης την επόμενη των εκλογών.

Η ΝΔ δεν θέλει να κόψει το μαχαίρι κάθε συζήτηση περί συνεργασίας ωστόσο το τάιμινγκ προκαλεί προβληματισμό καθώς ο κ. Σαμαράς έχει κηρύξει πανστρατιά για να επανέλθουν τα διαγραμμένα στελέχη και να καταστήσει τη ΝΔ πλειοψηφικό ρεύμα στην ελληνική κοινωνία...


Η ΝΔ όπως δήλωσε και ο κ. Μιχελάκης «αγωνίζεται και θα κερδίσει τις εκλογές αυτοδύναμα». Η συζήτηση περί κυβέρνησης συνεργασίας την επομένη των εκλογών την οποία υποθάλπτουν παρασκηνιακά και ορισμένοι από τους μεσαιοχωρίτες και νεοφιλελεύθερους της ΝΔ ενισχύει την επιχειρηματολογία όσων προβάλλουν ότι η ΝΔ έχει πάρει τον δρόμο του ΠΑΣΟΚ. Αυτό δε όταν μόλις σήμερα ανακοινώθηκε η ίδρυση του νέου κόμματος από τον κ. Πάνο Καμμένο στο οποίο θα συμμετέχουν κι άλλοι διαγραμμένοι και φυσικά η κύρια δεξαμενή άντλησης ψήφων θα είναι η λαική δεξιά.

Πηγή  protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου