Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Μπαξεβάνος: «Δύναμη, παλικαριά, ψυχισμός»

Μετά το 2-2 στην αναμέτρηση της Παρασκευής (24/02) ο τεχνικός της ομάδας της Πέλλας, Σπύρος Μπαξεβάνος στάθηκε στην εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου και τόνισε: 

«Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα που έχει στόχο την άνοδο. Δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Στο πρώτο μέρος χαθήκαμε στο γήπεδο, όπως συμβαίνει κάθε φορά. Σεβαστήκαμε περισσότερο από όσο έπρεπε τον αντίπαλο και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με δύο κρύα γκολ. Στο δεύτερο μέρος θα μείνω στην προσπάθεια που κάναμε. Παίξαμε χωρίς άγχος...

... και βγάλαμε δύναμη, παλικαριά και ψυχισμό. Και βέβαια στο τέλος η τύχη ήταν μαζί μας. Μας έδωσε κουράγιο το πρώτο γκολ που βάλαμε και εκεί πιστέψαμε ότι μπορούμε να το πάρουμε το ματς. Είμαι ευχαριστημένος από τον βαθμό και πόσο μάλλον που αντίπαλος ήταν ο Πανθρακικός. Ό,τι βαθμό παίρνουμε θα μας φανεί χρήσιμος και πολύτιμος για τη συνέχεια σε ό,τι έχει να κάνει με την υπόθεση παραμονή. Αυτή η ισοπαλία θα μας ανεβάσει ψυχολογικά».

Τέλλος « Ήταν πέναλτι»

Ο αρχηγός της Αναγέννησης Γιαννιτσών λίγο έλειψε να γίνει ο μοιραίος ποδοσφαιριστής στο ματς της Παρασκευής (24/02) με τον Πανθρακικό.
Ο αμυντικός των «κυανόλευκων» λίγο πριν το φινάλε αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι, αλλά ο Αποστόλου νίκησε από την άσπρη βούλα τον Χλωρό...
Μετά το τέλος του αγώνα ο Τέλλος παραδέχτηκε με δήλωσή του στο OTE TV ότι υπέπεσε σε παράβαση: «Ήταν πέναλτι, μην κρυβόμαστε. Ο Αποστόλου βρέθηκε σε καλή μέρα και απέκρουσε. Η συνέχεια για μας είναι πολύ δύσκολη, αλλά δικαιούμασταν τον βαθμό με την απόδοσή μας στο δεύτερο ημίχρονο».


Παντελίδης "Δεν θα επιτρέψω να συμβεί ξανά"

Μετά τα «γκάζια» στα αποδυτήρια ο Σάββας Παντελίδης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την απόδοση των ποδοσφαιριστών του στον αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών και στη συνέντευξη Τύπου.
Αναλυτικά ο τεχνικός του Πανθρακικού ανέφερε: «Με όλο τον σεβασμό στην Αναγέννηση, χάσαμε μόνοι μας τους δυο βαθμούς. Κάθε παιχνίδι τελειώνει με το σφύριγμα της λήξης. Είμαι πολύ στενοχωρημένος από την εξέλιξη του αγώνα και δεν θα επιτρέψω να συμβεί ξανά παρόμοιο φαινόμενο. Ήμασταν άτυχοι στο πέναλτι. Δεν υπάρχουν περιθώρια να πετάμε έτσι βαθμούς».

Πηγή  onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου