Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Ο αθλητικός τύπος για την μεγάλη πρόκριση του Μέγα στον τελικό

Αίσθηση προκάλεσε στα αθλητικά site της χώρας η μεγάλη πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών Χάντμπολ Γυναικών της ομάδας του Μεγάλου Αλεξάνδρου επί της Νέας Ιωνίας.  Εμείς συλλέξαμε τα περισσότερα από αυτά και σας τα μεταφέρουμε:..


Gazzeta.gr
Ο Μέγας Αλέξανδρος ολοκλήρωσε το θρίαμβο στην Αθήνα και παρά την ήττα με 23-20 από τη Νέα Ιωνία, κατάφερε να πάρει τη μεγάλη πρόκριση για τους τελικούς της Α1 χάντμπολ γυναικών.

Nova Sport
Να που έγινε η μεγάλη έκπληξη! Η Νέα Ιωνία έμεινε εκτός τελικού των πλέι οφ της Α1 χάντμπολ των γυναικών. Η ομάδα των βορείων προαστίων επικράτησε μεν με 23-20 του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην έδρα της, όμως η ήττα της με 28-24 στο πρώτο ματς στα Γιαννιτσά την περασμένη εβδομάδα ήταν αρκετή για να την αφήσει εκτός και να δώσει μια ιστορική πρόκριση στη μακεδονική ομάδα

On Sport
Σε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του ελληνικού γυναικείου χάντμπολ πρωταγωνίστησε ο Μέγας Αλέξανδρος, ο οποίος προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

sentragoal.gr
Ολοκληρώθηκε μία από τις μεγάλες εκπλήξεις στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ. Ο Μέγας Αλέξανδρος προκρίθηκε έναντι της Κυπελλούχου Ελλάδος Νέας Ιωνίας στον τελικό του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Ματιές Πέλλας
Με γκολ της Μαρία Παπαδοπούλου δέκα δευτερόλεπτα πριν το τέλος η ομάδα των Γιαννιτσών απέκλεισε την Νέα Ιωνία και προκρίθηκε στον τελικό της Α1 Γυναικών.
Σε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του ελληνικού γυναικείου χάντμπολ πρωταγωνίστησε ο Μέγας Αλέξανδρος, ο οποίος προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Contra.gr
Ο Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών ολοκλήρωσε το Σάββατο (18/02) τον "άθλο" του στην Α1 γυναικών, περνώντας για τρίτη φορά στην ιστορία του στον τελικό του πρωταθλήματος (σ. οι προηγούμενες το 1984 και το 1986).

Σημείωση: Ρεπορτάζ του "Πέλλα Δώθε" στην μεγάλη πρόκριση της ομάδας του Μεγάλου Αλεξάνδρου επί της Νέας Ιωνίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου