Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Επιστροφή Καρασμάνη στην Νέα Δημοκρατία;

Σύμφωνα με τελευταίες δημοσιογραφικές πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ο ανεξάρτητος εδώ και λίγες ημέρες βουλευτής Πέλλας κ. Γιώργος Καρασμάνης, φαίνεται να δρομολογεί την επιστροφή του στο κόμμα της ΝΔ.
Σε συνδυασμό και με την κήρυξη πανστρατιάς ενόψει προσεχών εκλογών που κήρυξε ο πρόεδρος της δεξιάς παράταξης κ. Αντώνης Σαμαράς όλα δείχνουν πως η παραμονή του κ. Καρασμάνη εκτός κόμματος, λήγει κατά πάσα πιθανότητα της αμέσως επόμενες ημέρες.
Η επιστροφή αυτή βέβαια προϋποθέτει και κάποιες κινήσεις κυρίως από την πλευρά του βουλευτή. Στο τελευταίο του μήνυμα ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι...

... «με ιδιαίτερη χαρά θα δεχτεί πίσω στο κόμμα τους βουλευτές που απομακρύνθηκαν από αυτό εφόσον αποδείξουν έμπρακτα ότι συστρατεύονται με την ΝΔ».
Μία τέτοια απόδειξη δεν θα είναι άλλη από το να υπερψηφίσουν τους εφαρμοστικούς νόμους του νέου Μνημονίου.
Άλλοι δύο βουλευτές οι οποίοι βρίσκονται επίσης πολύ κοντά στο να επιστρέψουν στο κόμμα είναι οι Τάσος Καρυπίδης αλλά και ο πολύ στενός πολιτικός φίλος του κ. Καρασμάνη  Θεόφιλος Λεονταρίδης.

13 σχόλια:

  1. Αυτά είναι παπαριές.Ο Γιώργος δε ψήφισε το μνημόνιο δε θα ψηφίσει και τον εφαρμοστικό.Διονύση έτσι δε θα βγείς ποτέ βουλευτής.Σταμάτα να συκοφαντείς και να διασπύρεις ψευδείς και φτηνές πληροφορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως το όνομά του το άκουσα και εγώ στο Μέγκα πριν λίγο να παίζει στα ονόματα για επιστροφή. Όπως και να έχει θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν η είδηση θα αποδειχτεί σωστή ή μούφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρχισε να ξεσκεπάζετε και ο Γιώργος. Τζάμπα μάγκας θα αποδειχτεί, όχι που δεν ψήφισε το μνημόνιο. Αλλά για την κουλουτούμπα εφόσον την διαπράξει. Θέλω να ξέρω τι δικαιολογία θα έχει όταν θα έρθει να μας μιλήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KOLOTOUMPAS O KARASMANIS !!!!!!!!!!
    SAN PITSIRIKAS KLAIEI STA SKALOPATIA TOU SAMARA KAI PARAKALAEI NA TON PAREI PISO KAI THA PSIFISEI KAI TON EFARMOSTIKO NOMO KAI THA PSIFIZEI TA PANTA APO EDO KAI PERA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Ο Γιώργος είναι πονηρός και αυτά που λέει μην τα τρως..... κλπ κλπ", το άσμα δεν γνωρίζω αν ταιριάζει στην περίπτωση. Ο Γιώργος έκανε την επανάσταση του, αλλά όχι και να μείνει εκτός ψηφοδελτίου. Οι βουλευτές, εν ενεργεία και πρώην αλλά και οι πολιτευτές,θέλουν ΠΑΝΤΑ να κατεβαίνουν, δεν τα παρατάνε ποτέ (ελάχιστες οι εξαιρέσεις). Ακόμη και όταν βλέπουν τις ψήφους τους να συρρικνώνονται ή να μην μπορούν να πλασαριστούν δεύτεροι ή και τρίτοι, αυτοί ελπίζουν. Πρόκειται για την "αρρώστια" του να μην ξέρουν ότι όλα κάποια στιγμή τελειώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. probata jypnate ki seira mas hrue............poly profitiko to tragoydi toy noti .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τζάμπα μάγκας και ο Καρασμάνης τελικά. Τέτοιο σταυρό Γιώργο μου ο καθένας μπορεί να τον σηκώσει. Αν υπήρχαν 1000 άνθρωποι που μπορεί να σου είπαν στον δρόμο μπράβο, τώρα θα υπάρξουν 5000 που στον δρόμο θα σε φτύνουν όπου σε συναντούν. Γιατί αν υποκήψεις τώρα θα φανεί ότι λειτούργησες βάση σχεδίου όχι μόνο εις βάρος των πολιτών, αλλά και εις βάρος των άλλων συναδέρφων σου και αυτό είναι ακόμα χειρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όλα τα ειδησεωγραφικά πάντως που διαβάζω σήμερα από το πρωί, τον έχουν από τους σίγουρους στο να επιστρέψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν ψηφίσει τον εφαρμοστικό πρέπει τότε να αλλάξει χώρα και όχι νομό.Δε πιστεύω πως είναι τόσο κουλουτούμπας αν και τον έχω για μεγάλη μουσίτσα που λέμε εδώ στην Καρυώτισσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα πρέπει να τον ταρακούνησαν πάντως τα τελευταία σενάρια γιατί εδώ στα Γιαννιτσά από το πρωί έχει μοιράσει σε ολόκληρη την αγορά χαρτιά με την ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα μία μέρα πριν καταψηφίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο άνθρωπος μια ζωή κοιτάειτην αφεντιά του και τίποτα άλλο.Θα ξεφτιλιστεί κανονικά αν τώρα ψηφίσει τα μέτρα.Αυτά δεν περνάνε.Ξυπνήσαμε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΡΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΜΑ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕ ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΑΛΛΑ ΕΚΛΙΠΑΡΗΣΕ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΣΤΑ 60. ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ, ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή