Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Νέα ηλεκτρονική επίθεση στο υπουργείο Δικαιοσύνης

Νέα ηλεκτρονική επίθεση στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες.
Στο μήνυμα τους οι χάκερς ζητούν την απελεύθερωση του 18χρονου και την απαλλαγή των άλλων δύο μαθητών Λυκείου που κατηγορούνται για συμμετοχή στην ομάδα GHS (Greek Hacking Scene), η οποία σύμφωνα με την αστυνομία είχε πραγματοποιήσει την προηγούμενη ηλεκτρονική επίθεση στο υπουργείο Δικαιοσύνης, στις 2 Φεβρουαρίου.
Στο κείμενο που ανέβασαν σήμερα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου οι Anonymous αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και στους πολίτες της Ελλάδας σημειώνοντας ότι «τους έχει αφαιρεθεί κάθε δικαίωμα στην αξιοπρέπεια με την παράδοση της χώρας στο ΔΝΤ...

... και τους τραπεζίτες» και ότι «έχει πεθάνει η Δημοκρατία στην Ελλάδα από την ώρα που ανέλαβε μια κυβέρνηση που δεν είχε εκλεγεί από τον λαό».
«Για κάθε ένα άρθρο του νομοσχεδίου της ντροπής που θα ψηφίζετε, εμείς θα κλείνουμε το σύστημα και μιας εφορίας, διαγράφοντας τα χρέη των Ελλήνων πολιτών», καταλήγουν.
Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ αναφέρουν πως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι τρεις κατηγορούμενοι χάκερς συμμετέχουν στην ομάδα GHS η οποία πραγματοποίησε το προηγούμενο χτύπημα του υπουργείου Δικαιοσύνης, καθώς και σωρεία ηλεκτρονικών επιθέσεων σε άλλες ιστοσελίδες.
Εκφράζουν, επίσης, την εκτίμηση ότι και η σημερινή εισβολή στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης προέρχεται από την ίδια ομάδα γι' αυτό συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου να εντοπισθούν και τα υπόλοιπα μέλη της, που καλύπτεται από τους Anonymous.

Πηγή  naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου