Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Ήττα της Αναγέννησης 3-0 στα Χανιά

Ένα κενό αμυντικό διάστημα των δέκα λεπτών ήταν υπέρ αρκετό ώστε να στερήσει από την ομάδα των Γιαννιτσών τις όποιες ελπίδες είχε για κάτι θετικό από την αναμέτρησή του με τον πρωτοπόρο Πλατανιά.

Σαφώς και οι γηπεδούχοι διακαιόντουσαν την νίκη, ωστόσο όμως έτσι όπως εξελισσόταν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο η Αναγέννηση είχε αρκετές πιθανότητες να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο...

... αν και ο Πλατανιάς είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων ελέγχοντας το κέντρο, δεν είχε εκείνες τις κλασικές ευκαιρίες που θα του επέτρεπαν να απειλήσει ουσιαστικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι και από αρκετά νωρίς, στο 47ο μόλις λεπτό ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ με τον Δέντσα. Πριν προλάβει να συνέλθει η Αναγέννηση από το γκολ των γηπεδούχων, δέκα λεπτά αργότερα στο 58’, ο Μιρτσέτα θα διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του ξεκαθαρίζοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα. Το 3-0 θα έρθει ένα τέταρτο αργότερα, στο 72ο λεπτό με τον Χαικάλη δίνοντας έτσι διαστάσεις θριάμβου για τον Πλατανιά ο οποίος μετά από αυτήν την νίκη και σε συνδυασμό με το στραβοπάτημα της Βέροιας 0-0 μέσα στην έδρα της με τον Φωκικό, έμεινε πλέον πρώτος μόνος στην βαθμολογία 2 βαθμούς πάνω από την ομάδα της Ημαθίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Τζανής, Ραπτάκης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Δέντσας, Γκονζάλες, Μαραγκουδάκης, Μιρτσέτα, Ναζλίδης, Δράμι.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αποστόλου, Τέλλος, Σερέτης, Κυζιρίδης, Γιόνδης, Ντατίδης, Αποστολίδης, Τσικνίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος, Στεργίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου