Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Παραμένει διασωληνωμένος ο Τόμας Πρωτόπαπας



Σταθερά κρίσιμη, χωρίς καμία βελτίωση, παραμένει η κατάσταση της υγείας του 25χρονου ηθοποιού, Τόμας Πρωτόπαπα, ο οποίος βρίσκεται διασωληνωμένος, στην μονάδα εντατικής θεραπείας του ΚΑΤ, έπειτα από το τραγικό ατύχημα που είχε το πρωί της Κυριακής.

Έξω από την εντατική βρίσκονται, συντετριμμένοι, οι δύο του γονείς, αλλά και πολλοί φίλοι -κάποιοι από τους οποίους μπόρεσαν να τον δουν από κοντά σήμερα το πρωί, στη διάρκεια του επισκεπτηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι θεράποντες ιατροί τόνισαν ότι «είναι ιδιαίτερα κρίσιμες οι 72 ώρες μετά το ατύχημα», αφού η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο νεαρός ηθοποιός στο κεφάλι ήταν πολύωρη και τα τραύματα σοβαρά...

Πλέον αυτό που περιμένουν όλοι με αγωνία είναι να αντιδράσει ο νεαρός ηθοποιός -τον οποίο γνωρίσαμε από την τηλεοπτική σειρά του MEGA «οι βασιλιάδες»- στην ειδική φαρμακευτική αγωγή που του χορηγείται και να δώσει σημάδια ανάκαμψης.

«Παρά την κρίσιμη κατάσταση, οι γιατροί πιστεύουν ότι ο Τόμας είναι δυνατός οργανισμός κι εύχονται να τα καταφέρει, αν και, όπως μας είπαν, ο κίνδυνος δεν έχει ξεπεραστεί ακόμη.

Αυτές οι ώρες που περνούν είναι κρίσιμες και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γίνει ένα θαύμα και ο Τόμας να τα καταφέρει» αναφέρει στο Yupiii άτομο από το φιλικό περιβάλλον του 25χρονου ηθοποιού.

zougla.gr

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.ΟΙ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΜΙΑ ΚΑΛΟΓΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ:"ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ."ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΑΡΟ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ , ΠΙΣΤΗ , ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΝΩ ΑΠ` ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή