Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Οπαδοί στη Μεσημβρία, αποδοκιμασίες για Δώνη



Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ βρέθηκε οπαδοί του ΠΑΟΚ και αποδοκίμασαν τον Γιώργο Δώνη, τον οποίο και θεωρούν υπεύθυνο για την απομάκρυνση του Πάμπλο Γκαρσία. Φυγαδεύτηκε μετά την προπόνηση ο έλληνας τεχνικός
Εκτός ορίων παραμένει η κατάσταση στον ΠΑΟΚ, αφού το απόγευμα της Τετάρτης (20/3) ήρθε να προστεθεί ένα ακόμα επεισόδιο στην κόντρα οπαδών-Δώνη με αφορμή τη φυγή του Γκαρσία...

Περίπου 30-50 οπαδοί του Δικεφάλου μετά την συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε ο ουρουγουανός σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης κατευθύνθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στη Μεσημβρία.
Την ώρα της προπόνησης οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδοκίμασαν τον Δώνη χωρίς κάποια ακρότητα κατά την διάρκεια του προγράμματος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πάντως ο Δώνης χρειάστηκε να φυγαδευτεί μετά το τέλος της προπόνησης, στην οποία δεν έδωσε το παρών κάποιος εκπρόσωπος της διοίκησης.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, δεν αποχώρησε με το δικό του αυτοκίνητο, αποχώρησε με το αυτοκίνητο υπαλλήλου της ΠΑΕ, αλλά παρά το γεγονός ότι κάθισε στο πίσω κάθισμα, έγινε αντιληπτός και αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς, οι οποίοι σε έντονο ύφος του ζητούσαν να παραιτηθεί.

Το θέμα πλέον είναι πως θα πορευτεί ο Δικέφαλος με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον έλληνα τεχνικό. Στον ΠΑΟΚ λένε πως αντιλαμβάνονται ποια είναι η κατάσταση και ελπίζουν να ηρεμήσουν τα πράγματα μέχρι το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι.
 

Sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου