Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ένα ευχαριστήριο της ΔΗΚΕΠΑΠ βάζει φωτιές.



Είναι γνωστό σε όλους πως την τελευταία περίοδο εκτυλίσσεται ένας ανοιχτός εσωκομματικός πόλεμος στο χώρο του κυβερνητικού κόμματος στο Δήμο Πέλλας, στον οποίο συμμετέχουν από τη μια βουλευτές και από την άλλη ο Δήμαρχος και συγκεκριμένα στελέχη του που πρόσκεινται σε συγκεκριμένο βουλευτή. Συνηθισμένα πράγματα θα λεγε κανείς , αφού αυτά συμβαίνουν παντού. Σήμερα όμως, αυτός ο ακήρυχτος υπόγειος πόλεμος παίρνει άλλη τροπή καθώς η νέα πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ, λειτουργώντας ούτε λίγο ούτε πολύ ως πρόεδρος ενός πολιτιστικού συλλόγου, αποφάσισε να ευχαριστήσει δημόσια συγκεκριμένο βουλευτή για ένα θέμα(προσλήψεις στο Ωδείο) που έχει λήξει εδώ και ένα μήνα. Κι επειδή τα δελτία τύπου ελέγχονται απόλυτα....
από το γραφείο του Δημάρχου Πέλλας αντιλαμβάνονται όλοι ποιο είναι το πολιτικό μήνυμα που εκπέμπει ο κ.Στάμκος προς τους άλλους δύο βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι αν και ενδιαφέρθηκαν για το συγκεκριμένο θέμα παρ’όλα αυτά δεν έτυχαν των δημόσιων ευχαριστηρίων της Κυρίας Προέδρου.Μέλη του διοικητικού συμβουλίου που ρωτήθηκαν αν υπήρξε απόφαση του ΔΣ για το δελτίο τύπου καθώς σ'αυτό αναφέρονται και τα μέλη, δήλωσαν πλήρη άγνοια.


Το επίμαχο δελτίο τύπου.
Η πρόεδρος και το Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.) εκφράζουν δημόσια τις ευχαριστίες τους προς τον βουλευτή Πέλλας κ. Διονύση Σταμενίτη για την σημαντική και καθοριστική συμβολή του στην λύση που δόθηκε στο πρόβλημα που είχε προκύψει αναφορικά με την πρόσληψη καθηγητών στα Ωδεία των Δήμων και ειδικότερα στο Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών.
Υπενθυμίζουμε ότι με απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης εγκρίθηκε η πρόσληψη 44 ατόμων για τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Πέλλας. Να σημειωθεί ότι η  ρύθμιση δεν ισχύει για όλους τους νομούς της χώρας αλλά κατ’ εξαίρεση μόνο για το Νομό Πέλλας.



36 σχόλια:

  1. Σταμκο τελικα αυτή δεν είναι μονο ανεπαρκης είναι και επικινδυνη.Τον πρωτο αριθμό στο λαϊκό τραβηξες.Να τη χαιρεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΕΙΤΕ ΚΑΚΟ ΕΙΤΕ ΚΑΛΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ.
      ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΛΕΝΕ Α! Η ΗΛΙΑΝΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΑ, ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΗΜΕΝΗ.

      Διαγραφή
  2. Τα δελτία τύπου τα γράφει η ίδια.Ο Στάμκος έφριξε όταν το διάβασε.Έγινε της τρελής σήμερα στο Δημαρχείο.Το κοριτσάκι είναι περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΝΙΟΝΙΟΥ. ΕΤΣΙ ΤΖΑΜΠΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΛΙΣΤΕΣ. Η ΛΑΓΟΜΑΤΗ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Λαγοματη είναι εντελώς αφελής.Μήπως Όμως και ο Σταμκος ξεπληρωνει γραμμάτια;Δεν εξηγείται διαφορετικά.Δεν μπορει να έχει δώσει τόσο θάρρος σε ένα κοριτσάκι που δεν ξέρει τι του γίνεται.Μια χαρα τον βολευουν τα ευχαριστηρια.Ο καθένας το κομμάτι του κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mia xara to paei o stamkos mia xara.....min ton xipnate....afiste ton.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΙΣΧΟΣ!!! ΝΤΡΟΠΗ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΩΔΕΙΟ; ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑΡΗ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟΣΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΡΙΣΕ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμαθα πως ρώτησε κάποιον μέσα στην επιχείρηση αν πρέπει να στείλει δελτιο τύπου και εκείνος(γνωστό τσακάλι) της είπε πως επιβάλλεται να στείλει.Το συγκεκριμένο τσακάλι έχει άψογες σχέσεις με τον Παπανικολάου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Σταμκος την ξε&&&σε μόλις είδε το δελτίο τύπου.Άλλοι ήταν αυτοί που την ανάγκασαν να το γράψει.Μην είστε άδικοι.Χαμός έγινε στο Δημαρχείο αλλα αυτή πάλι δεν καταλαβε τίποτα.Απο το ένα αυτί στο άλλο.Και μαζι της όμως μην είμαστε άδικοι τόσο της κόβει τόσο σκέφτεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε φίλε πως τα γράφεις και δε γελάς;;;;σιγά μην την χαστούκισε κιόλας...σε λίγο θα μας πεις πως ο Στάμκος τηλεφώνησε στους άλλους βουλευτές για να ζητήσει συγνώμη.τι παραμύθια γράφετε εσεις εκει στο γραφείο του στάμκου ρε παιδιά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ21 Μαρτίου 2013 στις 7:40 μ.μ.

    ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ.Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δάσκαλος Μουσικής21 Μαρτίου 2013 στις 8:13 μ.μ.

    Το κοριτσάκι με τα παιδαριώδη καμώματα μαζί με το αφεντικό του πρέπει να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη. Αλλά και ο βουλευτής έχει συμμετοχή σε αυτήν την φαρσοκωμωδία.
    Εξαπατούν και κοροϊδεύουν τον κόσμο ενώ διαπράξανε λάθη και σ’ αυτά ακριβώς οφείλεται και η καθυστέρηση της απόφασης. Όταν όλα τα ωδεία της Ελλάδος έχουν προσλάβει το προσωπικό και έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα εδώ και μήνες, αυτοί παρουσιάζουν τα λάθη τους ως επίτευγμα και πανηγυρίζουν. ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΠΟΙΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΓΟΜΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σωστός ο δάσκαλος της μουσικής. Την ευθύνη την φέρει ο βουλευτής που παρέσυρε το κοριτσάκι να βγάλει το ευχαριστήριο. Ο παλαιοκομματισμός στο έπακρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΝΤΑΜΙΑΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ,Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 13 σχόλια με χολή, μικροπολιτικές βλέψεις και στόχους, περίσσευμα ανοησίας και καμία, μα καμία αναφορά στην ουσία.
    Η ουσία είναι μία (και ο μπακλαβάς γωνία, θα βιαστούν να απαντήσουν οι νυν αλλά και οι φερέλπιδες εξουσιαστές του πονεμένου τόπου μας) ότι στο ωδείο ΜΑΣ έγιναν οι απαραίτητες προσλήψεις για να λειτουργήσει. Πονηρέ "αρθρογράφε" και πρόθυμοι σχολιαστές, για εμένα και για αμέτρητους πολίτες όσα λέτε και γράφετε, τα γράφουμε, γιατί μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα δηλαδή το γεγονός ότι το ωδείο, ευτυχώς, συνεχίζει να λειτουργεί (κάτι καθόλου αυτονόητο στη σημερινή οικονομική συγκυρία και με έναν δήμαρχο που δεν φημίζεται για το timing - και όχι μόνο), το ότι η πρόεδρος ευχαρίστησε έναν συγκεκριμένο βουλευτή δεν μπορεί να είναι το μείζον (και στο κάτω - κάτω της γραφής ποιο "πολιτικό πρωτόκολλο¨ απαγορεύει τα ευχαριστήρια δελτία τύπου) Ούτε φυσικά μπορεί να ενδιαφέρει τον απλό πολίτη, η απύθμενη ανοησία όσων πιστεύουν ότι, ένα ευχαριστήριο δελτίο τύπου μπορεί να σταθεί ως αφορμή για ίντριγκες και δημιουργία νέων προβλημάτων σε μία δημοτική αρχή (ενός ανδρός αρχή, για να ακριβολογούμε) που έτσι και αλλιώς έχει διδακτορικό στο να τα δημιουργεί προβλήματα από μόνη της. Όσο για την νεαρή και όμορφη (να λέμε και την αλήθεια) πρόεδρο, θα κριθεί από το έργο της και όχι από τα σχόλια κουτοπόνηρων (εκτός αλλά και εντός δημοτικής παρατάξεως), ούτε φυσικά από το ποιος είναι ο πατέρας της, ούτε από τα "τσακάλια" του Παπανικολάου. Εμένα και πιστέψτε με και όλους τους γονείς, μας ενδιαφέρουν τα παιδιά μας, το ωδείο μας και η μουσική, που είναι βέβαιο ότι δεν έχει καμία, μα καμία σχέση με την τρικυμία που έχετε στα κρανία σας, ούτε και με τους φθηνή πολιτική ιδιοτέλεια σας, αγαπητοί πονηροί "σχολιαστές".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΠΡΑΒΟ ΗΛΙΑΝΑ ΕΙΠΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΦΟΡΑΣ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ουσία είναι ότι καλύφθηκαν οι θέσεις και μπράβο στην ΔΗΚΕΠΑΠ, στην Ηλιάνα και στον Σταμενίτη για αυτό. Όλα τα άλλα είναι ζηλοφθονίες και κακίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. re thomaidi pali arxises na asxoleise me ta blogs???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. bgale re koritsi mou kamia fototipia kai poula kanena markadoro kai ase tin politiki gia kanenan allon. dose kai kanena biblio stin anipsia sou na mathenei pimatakia kai na ta leei papagalia sta simbulia. kai sto kato kato an einai omorfi opos les as pigene se kanena next top model (an kai ekei tha kobotan stin sinenteuksi alla tespa). nionio agori mou ti se perimenei....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μην ΜΑΣΑΣ ΗΛΙΑΝΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΩ-ΠΩ! ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ.
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΙΑ. Ε! ΕΝΤΑΞΕΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΛΑΣΕΩΕΣ......... ΤΙ ΝΑ ΠΩ.
    ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο πρόκειται περί τρίχας που τρίχα θα μείνει.Θέματα τριχιάς δεν πρόκειται ποτέ να δημιουργήσει η συγκεκριμένη λόγω εν γενούς ανεπάρκειας.

      Διαγραφή
  22. ειναι αληθεια,
    το κοριτσακι πρωτα απο ολα δεν σεβεται τον εαυτο της και την θεση της(θεσμος της ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΚΕΠΑΠ).
    δεν ειναι δυνατων παρεουσια κοσμου-πολιτων να αναφεραιτε σε υπαλληλο της επιχειρησης αποκαλωντας τον "ΓΕΙΑ ΣΟΥ,ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?"
    λιγα λεω πολλα να καταλαβει κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αυτος ο σταμενιτης ειναι πιο παλιοκοματικος και απο βουλευτες του 80...με τετοιες τακτικες πιστευει πως θα εδραιωθει στην πολη???ελεος ρε παιδια..αυτοι μας αξιζουν??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΛΑΓΟΜΑΤΗ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΣΤΑΜΚΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Pos gelame ti na sou po me ta xalia mas.Me to dimarxo pou psifisame me tin simvoulo pou psifisame me to voulefti pou psifisame Kai me ti gineka tou pou einai Kai idietera tou prothipourgou pou psifisame.Katalavete poso kala paei o dimos I dikepap Kai h ellada.Xalia mayra.Alimono mas.kata ta alla ola kala.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΙΟΓΚΑΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΚ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ Ο ΠΛΙΟΓΚΑΣ

    ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε φιλε τι πίνεις και γραφεις τέτοιες μ@#$%ιες;;;; εκτος απο ανιστορητος εισαι και βλαξ αν νομιζεις πως ετσι θα πληξεις τον ηλια

      Διαγραφή
  27. ΕΛΑ ΡΕ ΗΛΙΑ !!! ΘΙΧΤΗΚΕΣ ?? ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΛΚ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ Σ ΑΦΗΣΕΙ ΕΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 9:43 ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΙΟΓΚΑΣ Η’ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΛΙΟΓΚΑ, Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ. ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ ΜΑΖΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΕΛΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΙΛΕ!

      Διαγραφή
    2. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ..ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ Ο ΗΛΙΑΣ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΙ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ

      Διαγραφή
    3. Όποιος και είσαι τελικά φίλε, όσον αφορά το γλείψιμο ως μέσο για να επιτύχει κάποιος τον σκοπό του, μάλλον κρίνεις εξ ιδίων. Και αυτό το λέω γιατί, αν ο Ηλίας όπως λες θα έκανε τα πάντα προκειμένου να πάρει κάποια θέση, πως εξηγείς το γεγονός ότι δεν το έχει κάνει στα τόσα χρόνια που ασχολείται με τα κοινά; Αν θυμάμαι καλά ήταν ίσως ο μόνος που επί νομαρχίας Σιβένα δεν είχε πάρει κάποια έμμισθη θέση και σίγουρα ο μόνος από τα Γιαννιτσά.

      Διαγραφή
  28. Γιαννάκηηηη....δεν το κατάπιες ακόμη που σε ξεφτέλισε στο facebook και τώρα σκορπίζεις τις βλακείες σου στα μπλόγκ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. STAMKO O KARASMANHS TA SE KANEI NA BLEPEIS EFIALTES O TODOROS NA MIN SE PIANH YPNOS H POPH NA IDRONHS O TZAMTZHS NA MIN MILAS KAI O STAMENITHS TA GELAEI DEN SE TELEI KANEIS APO TIN POLY THN EKSYPNADA SOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή