Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Σε λίγο (6:00μμ) αρχίζει ο 2ος τελικός της Α1 Γυναικών μεταξύ Μέγα Αλέξανδρου και Ορμή Πάτρας


Στις 6:00μμ στο κλειστό γυμναστήριο «Έλλη Μυστακίδου» στα Γιαννιτσά , ξεκινάει ο δεύτερος τελικός για το πρωτάθλημα της Α1 Χάντμπολ Γυναικών μεταξύ της ομάδας του Μεγάλου Αλεξάνδρου και της κυπελούχου και της Ορμής Πάτρας. Η ομάδα των Γιαννιτσών καλείτε να καλύψει μία διαφορά 8 τερμάτων από τον πρώτο τελικό που έγινε στην Πάτρα και που είχε χάσει με 30-22 προκειμένου να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία της. Σίγουρα το έργο της είναι θα λέγαμε πολύ δύσκολο...

... καθώς απέναντί της έχει την μόνιμη πρωταθλήτρια τα τελευταία 5 χρόνια Ορμή, όμως σε έναν τελικό ο καθένας έχει δικαίωμα στο όνειρο, και πολύ περισσότερο για αυτά τα κορίτσια τα οποία μέσα στην χρονιά που μας πέρασε απέδειξαν ένα πράγμα. Ότι είναι «Ομάδα».

Όπως και να έχει πάντως, και μόνο η συμμετοχή τους στον τελικό αποκλείοντας μάλιστα στον ημιτελικό την κυπελλούχο Ελλάδας Ν. Ιωνία, αποτελεί από μόνο του μία τεράστια επιτυχία και ένα τεράστιο κίνητρο για αυτή την ομάδα που αποτελείτε μόνο από Ελληνίδες και κατά κύριο λόγο από την ευρύτερη περιοχή της Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου