Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Στην Αθήνα μεταβαίνει ο Δήμαρχος Αλμωπίας για τις υπο-κατάργηση υπηρεσιών του Δήμου


Το Σάββατο 3 Μαρτίου 2012, συνεδρίασε η επιτροπή που ορίστηκε προκειμένου να καθορίσει τον τρόπο αντίδρασης καθώς και τις μορφές κινητοποίησης κατά της προωθούμενης υποβάθμισης και κατάργησης δημόσιων υπηρεσιών της Αλμωπίας.
Κατά τη συνεδρίαση, αποφασίστηκε αφενός μεν να γίνουν κινητοποιήσεις την Τετάρτη 7/3/2012 στο Υποκατάστημα του Ι.Κ.Α. Αριδαίας, την τοπική υπηρεσία Ο.Α.Ε.Δ. Αριδαίας και τη Δ.Ο.Υ. Αριδαίας, με τη συνδρομή και παρουσία όσων δημοτών και φορέων το επιθυμούσαν, και αφετέρου...

... εξουσιοδοτήθηκε ο Δήμαρχος όπως μεταβεί στην Αθήνα για να συναντήσει τους αρμόδιους διοικητικούς και πολιτικούς προϊσταμένους (Διοικητές, Υπουργούς) των παραπάνω υπηρεσιών προκειμένου να διεκδικήσει τη μη υποβάθμιση – κατάργηση καμιάς από τις παραπάνω δημόσιες υπηρεσίες.
Έπειτα από συνεννόηση του Δημάρχου με τους διευθυντές- προϊσταμένους των παραπάνω υπηρεσιών, αναβάλλονται οι κινητοποιήσεις της Τετάρτης 7/3/2012, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την άλλη βδομάδα υπό το πρίσμα των νέων δεδομένων που θα προκύψουν από τις συναντήσεις του Δημάρχου κ. Δημήτρη Πασόη, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον αντιδήμαρχο κ. Νικόλαο Παρούτογλου, με τους αρμόδιους πολιτικούς παράγοντες στην Αθήνα στις 9/3/2012.


Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Αλμωπίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου