Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Παρελθόν από τα Γιαννιτσά και ο Φοιρός



Παρελθόν από τις τάξεις της Αναγέννησης Γιαννιτσών μετά τον προπονητή Νίκο Παναγιωτίδη αποτελεί και ο Γιώργος Φοιρός.
Ο τεχνικός σύμβουλος της ομάδας της Πέλλας στον οποίο πιστώνεται η πολύ καλή πορεία των Μακεδόνων στον πρώτο γύρο παραιτήθηκε το βράδυ της Τρίτης από τη θέση του λόγω διαφωνίας που είχε με την διοίκηση. Σε δηλώσεις του σε αθλητική ιστοσελίδα (mikriliga.com) τόνισε τα εξής ακόλουθα: «Είχαμε… χοντρή διαφωνία με τη διοίκηση. Διαφορά φιλοσοφίας σε βασικά λειτουργικά θέματα. Δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε έτσι και έκρινα πως έπρεπε να φύγω. Καλή επιτυχία στην ομάδα ..

Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος που οδήγησε τον πρώην τεχνικό διευθυντή του συλλόγου των Γιαννιτσών στην απόφαση αυτή ήταν η μη υλοποίηση κάποιων μεταγραφών από την διοίκηση τις οποίες είχε εισηγηθεί ο ίδιος. Τον ίδιο ακριβώς δρόμο με το Φοιρό φαίνεται πως θα ακολουθήσει και ο προπονητής Γιάννης Τζιφόπουλος που ήταν προσωπική επιλογή του πρώην κόουτς του Άρη.  

Θα είναι ο επόμενος;
Επικρατέστερος για να διαδεχτεί τον Τζιφόπουλο εμφανίζεται ένας παλιός γνώριμος της ομάδας. Ο λόγος για τον Βασίλη Ασλανίδη που έχει εργαστεί ακόμα σε Εδεσσαϊκό, Απόλλλωνα Κρύας Βρύσης και Αναγέννηση Γιαννιτσών με το θέμα να ξεκαθαρίζει μέσα στις επόμενες μέρες είτε θετικά είτε αρνητικά.



Ο Μεξικανός Πέδρο Άρτσε δανεικός από την Βέροια



Στα μεταγραφικά εκτός από τον Μεξικανό Πέδρο Άρτσε (δανεικός από τη Βέροια) συμβόλαια με την ομάδα της Μακεδονίας αναμένεται να υπογράψουν μέχρι αύριο το μεσημέρι όταν τελειώνει και επίσημα η μεταγραφική περίοδος και οι Θωμάς Γκαρακλίδης, Λόρενς  Κέρι και Άλαν Ζούζι που έμειναν ελεύθεροι από Δόξα Δράμας, Χανιά και Ντιναμό Μπέντερς αντίστοιχα. Ο τελευταίος είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και αναμένεται στη χώρα μας άμεσα προκειμένου να ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή του.
Τέλος όσον αφορά την  περίπτωση του Νίκου Σκέμπη η μετακίνηση του οποίου ολοκληρώθηκε το πρωί ο παίκτης αποφασίστηκε να παραχωρηθεί στο Λεβαδειακό αλλά να παραμείνει στο ρόστερ μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου ως δανεικός  και το καλοκαίρι να ενταχτεί και επίσημα στην ομάδας της Βοιωτίας προκειμένου να πάρει ακόμα περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου