Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες σε μετωπική στην Κρύα Βρύση



Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, 59χρονος στην Κρύα Βρύση , όταν το ΙΧΕ αυτ/το που οδηγούσε έφυγε από την πορεία του  και συγκρούσθηκε με άλλο ΙΧΕ αυτ/το που κινείτο στο αντίθετο ρεύμα και οδηγούσε 53χρονος.
Από τη σφοδρότατη σύγκρουση τραυματίσθηκαν επίσης η 54χρονη συνεπιβάτης του πρώτου οχήματος και ο 53χρονος οδηγός και 56χρονος συνεπιβάτης του δευτέρου οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κρύας Βρύσης.

2 σχόλια:

  1. 7 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΠΟΤΕ? ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ? ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΓΕΙΝΕ Η ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ ?ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ? ΡΩΤΑΩ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ? ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ? Η ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ? ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΧΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OXI δεν γινεται να παιθενουν αθοει επιδη καποιη ειναι ανεγγεφαλη .. το λεω επιδει ηταν και ενας πολυ καντινος μου σιγγενις.......... ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.....!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή