Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Μόνο νίκη θέλει ο Μέγας σήμερα απέναντι στην Ορμή


Αγώνας δίχως αύριο για την ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου σήμερα το απόγευμα στις 6μ.μ. στο κλειστό της «Έλλης Μυστακίδου» όπου θα υποδεχτεί την Ορμή Πάτρας στην προσπάθειά της να κρατηθεί ζωντανή στο κυνήγι της συμμετοχής της στα πλέι οφ. Η Ορμή βρίσκετε αυτή την στιγμή στην 4η θέση με 9 βαθμούς και ακολουθεί ο Μέγας Αλέξανδρος στην 5η θέση με 6 βαθμούς. Με νίκη των φιλοξενουμένων καθαρίζει η υπόθεση τετράδας ενώ με νίκη της ομάδας των Γιαννιτσών δίνει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα στις 3 αγωνιστικές που θα απομένουν για την λήξη της κανονικής περιόδου και όλα είναι πιθανά καθώς η Ορμή έχει να αντιμετωπίσει δύο πάρα πολύ δύσκολους αντιπάλους, την Ιωνία και τον ΠΑΟΚ την 12η και την 13η αγωνιστική αντίστοιχα...

Η ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου εκτός από την νίκη θέλει οπωσδήποτε και την διαφορά από 2 γκολ και πάνω προκειμένου να έχει και τον πρώτο λόγο σε περίπτωση ισοβαθμίας.
Το έργο για την ομάδα της Πέλλας δεν θα είναι καθόλου εύκολο καθώς η Ορμή θα παραταχτεί με όλα της τα όπλα στην σημερινή αναμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου