Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Συνάντηση Λευτέρη Ευγενάκη με μέλη της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Έδεσσα


Συνάντηση με τα μέλη των υπό σύσταση Ομάδων Πρωτοβουλίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Έδεσσας και Πτολεμαΐδας, πραγματοποίησε το Σάββατο 02 Απριλίου, ο υπεύθυνος Οργανωτικού της Δημοκρατικής Συμμαχίας και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, στο πλαίσιο τριήμερης περιοδείας

του στην Κεντρική Μακεδονία και της οργανωτικής ενίσχυσης του κινήματος στην περιφέρεια, συνοδευόμενος από τον συντονιστή της Περιφερειακής Οργάνωσης του κινήματος, κ. Θ. Κούβελο και τον Α. Χατζηβασιλείου, στέλεχος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ενώ στις συναντήσεις παραβρέθηκαν ο τομεάρχης Οργανωτικού, υπεύθυνου Πέλλας και Κιλκίς, κ. Θεόδωρος Δεληγιάννης και ο κ. Γιάννης Γκλαβάκης, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Δημοκρατικής Συμμαχίας.



Ειδικότερα, το πρωί του Σαββάτου (02/04), ο υπεύθυνος Οργανωτικού της Δημοκρατικής Συμμαχίας συναντήθηκε με τα μέλη της υπό σύστασης Ομάδας Πρωτοβουλίας της Έδεσσας. Στο πλαίσιο της συνάντησης υπήρξε ενημέρωση από τον κ. Αυγενάκη για την πορεία του κινήματος, τόσο σε κεντρικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο, συζήτησαν τα επόμενα οργανωτικά βήματα της Συμμαχίας ενώ λήφθηκαν σημαντικές αποφάσεις καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η ανακοίνωση της επίσημης σύνθεσης της ομάδας πρωτοβουλίας.

Στη συνέχεια μετέβησαν στην Πτολεμαΐδα, πραγματοποιώντας συνάντηση με την υπό σύσταση Ομάδα Πρωτοβουλίας της Πτολεμαίδας. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ιδιαίτερη αναφορά έγινε σε θέματα περιφερειακής οργάνωσης του κινήματος και επέκτασης της οργανωτικής δομής της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο νομό Κοζάνης, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και η Ομάδα Πρωτοβουλία της Πτολεμαΐδας.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο 2 Απριλίου και ώρα 20.00 ο κ. Αυγενάκης θα βρεθεί στα εγκαίνια του γραφείου της Ομάδας Πρωτοβουλίας Ημαθίας στη Βέροια ενώ την Κυριακή, 3 Απριλίου, θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιείται το Δεύτερο Προσυνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Αίθουσα του ΤΕΕ με θεματικούς άξονες: «Διεθνείς Σχέσεις – Κοινωνικό Κράτος – Υγεία – Περιφερειακό Πρόγραμμα Μακεδονίας Θράκης». Τέλος, το βράδυ της Κυριακής θα παραβρεθεί στα εγκαίνια των γραφείων της Συμμαχίας στην Κατερίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου