Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Στο νοσοκομείο ο Κόκε


Μπορεί αρχικά οι άνθρωποι του Άρη να μην είχαν ανησυχήσει με τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στην κοιλιακή χώρα ο Σέρχιο Κόκε, πλην όμως αποδείχθηκε ότι έκαναν λάθος.

Οι ενοχλήσεις εντάθηκαν την Τετάρτη (6/4), με τον αρχηγό των «κιτρινόμαυρων» να μεταφέρεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου διαγνώστηκε ότι πρόκειται για κρίση σκωληκοειδίτιδας.

Σε πρώτη φάση, ο Ισπανός επιθετικός μάλλον αποφεύγει την εγχείρηση, πλην όμως η συμμετοχή του στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι από εξαιρετικά αμφίβολη ως απίθανη.

Ο Κόκε θα παραμείνει κλινήρης το επόμενο 48ωρο και θα δοκιμάσει να μπει στο πρόγραμμα της προπόνησης την Παρασκευή, προκειμένου να βγουν τα συμπεράσματα για την ετοιμότητά του.

Με δεδομένη, πάντως, την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, θα πρέπει να θεωρείται πιθανότερη η απουσία του και από το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Ξάνθη, παρά η παρουσία του στο παιχνίδι με τους Βολιώτες.

Το μόνο θετικό για τον Σάκη Τσιώλη είναι ότι η πορεία της αποθεραπείας του Μπομπαντίγια εξελίσσεται πολύ ικανοποιητικά και όλα δείχνουν ότι ο Αργεντίνος επιθετικός θα δώσει το παρών την Κυριακή.

Πηγή www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου