Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

«Αδελφοποίηση» ΑΝΤ1 με Μακεδονία tv


Στην μετατροπή του Μακεδονία TVσε ΑΝΤ 2 αναμένεται να προχωρήσει ο όμιλος Κυριακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο το οποίο επεξεργάζονται στελέχη εδώ και μήνες βρίσκεται στο τελικό στάδιο και περιλαμβάνει, εκτός της μετονομασίας, την οριστική μετατροπή του προφίλ του σταθμού σε αμιγώς ψυχαγωγικό.

Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να αποκτήσει ένα αδελφό κανάλι, το οποίο θα λειτουργεί ως συγκοινωνούν δοχείο, αλλά και ως εναλλακτική διέξοδος για εκπομπές και σειρές.

Για το στήσιμο του προγράμματος του ΑΝΤ2, γίνονται σκέψεις για περαιτέρω αξιοποίηση των «Ράδιο Αρβύλα» με μία ακόμα παραγωγή, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να μεταφερθεί εκεί το πρωινό μαγκαζίνο με τον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο.

Οι ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν αφού κατατεθεί το νομοσχέδιο Χυτήρη για τα ΜΜΕ. Παράλληλα, πληροφορίες από το Μαρούσι επιβεβαιώνουν ότι γίνονται διεργασίες για περαιτέρω επενδύσεις και συνεργασίες με άλλους σταθμούς.

Σε ό,τι αφορά τη φημολογούμενη συνεργασία- συγχώνευση του ΑΝΤ με τον Alpha, πηγές και από τις δύο πλευρές διευκρινίζουν ότι αν προχωρήσουν οι επαφές δεν θα πρόκειται για συγχώνευση, αλλά για εξαγορά.

Το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι ποιος θα απορροφήσει ποιον.

ΠΗΓΗ: Realnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου