Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

επιστολή των εργαζομένων του Δήμου Πέλλας για το ΧΥΤΑ Γιαννιτσών


Ζητούν τη δημοσιοποίηση των όρων δημοπράτησης της διαχείρισης του από ιδιώτη

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου θεωρεί ότι η απόφαση σας για την αναιτιολόγητη εκχώρηση της διαχείρισης του ΧΥΤΑ σε ιδιώτη θα κριθεί από τους δημότες της Πέλλας και την κοινωνία που σύντομα θα κληθούν να πληρώσουν το μάρμαρο... Για εμάς το θέμα δεν τελείωσε εμείς θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε συμφέροντα εργαζομένων και πολιτών.

Για την πληρότητα και την εξειδίκευση του ιδιώτη μπορείτε είτε να επισκεφτείτε τον ΧΥΤΑ είτε να ερωτήσετε τους επιβλέποντες, τους οδηγούς απορριμματοφόρων οι οποίοι την ζουν και την θαυμάζουν καθημερινά.

Με την παρούσα θα θέλαμε να μας χορηγήσετε τις αποφάσεις και τα σχετικά έγγραφα της 3ης Διαχειριστικής Ενότητας που έχουν ληφθεί από ενάρξεως λειτουργίας έως και σήμερα.

Δυστυχώς παρά του ότι καθημερινά αναζητούμε τις αποφάσεις στους πίνακες ανακοινώσεων της Δημαρχίας δεν τις βρήκαμε ποτέ.

Ποιος συντάσσει όρους δημοπράτησης της Διαχείρισης του ΧΥΤΑ και με ποια εντολή;

Η τεχνική υπηρεσία του δήμου δεν έχει τη δυνατότητα και πρέπει να παραμένει θεατής;

Δεν πιστεύουμε ότι πιέζονται υπάλληλοι να νομιμοποιήσουν τις αγνώστου προελεύσεως όρους διακήρυξης.

Πιστεύουμε ότι δεν έχετε τίποτα να κρύψετε, ότι οι αποφάσεις σας και τα πρακτικά των συνεδριάσεων σας αποτελούν δημόσια έγγραφα και άμεσα χωρίς κωλυσιεργίες θα μας τα γνωστοποιήσετε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου