Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Πρόσληψη επιμελητή Β' Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών


Το Γ.Ν. Γιαννιτσών προκηρύσσει την πλήρωση της παρακάτω θέσης του κλάδου ιατρών Ε.Σ.Υ. επί θητεία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Μία (1) θέση Επιμελητή Β' Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας. Αίτηση - Δήλωση και όλα τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στην Γραμματεία του Γενικού Νοσοκομείου Γιαννιτσών μέσα σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης της προκήρυξης δηλαδή από 20-4-2011 έως και 9-5-2011. Οι αιτήσεις - δηλώσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μπορούν να υποβληθούν και ταχυδρομικά στο Νοσοκομείο με συστημένο δέμα στην καθορισμένη ημερομηνία στη Διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείου Γιαννιτσών, Ταχυδρομική Διεύθυνση, Τέρμα Σεμερτζίδη, Τ.Κ 58100.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν από το Γραφείο Προσωπικού του Νοσοκομείου στο τηλ. 23823- 50 604 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι αιτήσεις-δηλώσεις με τα δικαιολογητικά υποβάλλονται εις τριπλούν (η μία σειρά με όλα τα δικαιολογητικά επικυρωμένα και δύο σειρές απλές φωτοτυπίες και μέσα σε ατομικούς φακέλους κάθε σειρά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου