Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

3ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής


Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Μαρτίου, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών η Προσυνεδριακή Εκδήλωση του Ν. Πέλλας με αφορμή το 3ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής.

1. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας , ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Καρτσιώτης κ.α.



2. Στο προσυνέδριο συμμετείχαν με 46 εργασίες, 184 μαθητές από 7 σχολεία Π/θμιας και 12 σχολεία Δ/θμιας Εκπαίδευσης. Τις εργασίες παρακολούθησαν περισσότεροι από 350 μαθητές.

3. Οι εργασίες παρουσιάστηκαν από τους ίδιους τους μαθητές και μεταδόθηκαν ταυτόχρονα on-line από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Η μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται στο ότι:

 Οι μαθητές είχαν κίνητρο και ασχολήθηκαν με μια εργασία υπό επιστημονική προσέγγιση.

 Απέκτησαν εμπειρίες στις διαδικασίες συμμετοχής σ' ένα συνέδριο με όλες τις τυπικές διαδικασίες.

 Ενισχύθηκε η διαθεματική και διεπιστημονική προσέγγιση στο πλαίσιο των σχολικών μαθημάτων.

Read more: ΤΟΠΙΚΑ Πραγματοποιήθηκε το 3ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής. - Ειδήσεις - Πέλλα http://www.example.com/ειδήσεις/τοπικα-πραγματοποιήθηκε-το-3ο-μαθητικό-συνέδριο-πληροφορικής#ixzz1IqfFRJbD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου