Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Διάκριση για πέντε αθλητές του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου


Πάνω από 500 αθλητές από 60 συλλόγους συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος που ολοκληρώθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 2 και 3 Απριλίου 2011 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ελληνικού. Διοργανωτής ήταν η Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος που έχει την φίλαθλη αθλητική ιδιότητα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από το 1994 και έλαβαν μέρος οι σύλλογοι που έχουν την ειδική φίλαθλη ιδιότητα στο Παγκράτιο από την Γ.Γ.Α. Ο Αθλητικός Σύλλογος ¨Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών με προπονητή τον Μάστερ Δημήτρη Ινδόπουλο...
...Διπλωματούχο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και τον βοηθό του Αλμπάνη Απόστολου, ο οποίος διατηρεί γυμναστήριο στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, συμμετείχε με 6 αθλητές κατάφερε να αποσπάσει 5 μετάλλια, γεγονός που θεωρείται μεγάλη επιτυχία αφού στο Πανελλήνιο συμμετέχουν πάντα οι καλύτεροι αθλητές.

Αργυρά μετάλλια κατέκτησαν οι: Βαρσακόπουλος Βασίλης, Καραγκούνης Κυριάκος, Αλμπάνη Αγγέλα, Αλμπάνη Παναγιώτα και χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Γκίρμπας Χαράλαμπος.

Το βράδυ του Σαββάτου παρουσίασαν μεγάλη επίδειξη οι τρεις ομάδες της Νοτίου Κορέας στις κορεάτικες παραδοσιακές μαχητικές τέχνες W.M.A.U., στα πλαίσια της αθλητικής συνεργασίας και φιλίας μεταξύ των δύο χωρών.

Επίσης επίδειξη παρουσίασε και η Ελληνική ομάδα.

Ο προπονητής του συλλόγου των Γιαννιτσών έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές του που καταφέρνουν να σημειώνουν διακρίσεις σε τρία αθλήματα: το taekwon do, το παγκράτιο και το semi contact, επιδεικνύοντας την μαχητικότητά τους και το πάθος που έχουν για τις μαχητικές τέχνες.

Ο σύλλογος προετοιμάζεται για τους επόμενους αγώνες που οργανώνει ο ίδιος σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας, στο SEMI CONTACT και το KICK BOXING την Κυριακή 17 Απριλίου 2011 στο Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Το φίλαθλο κοινό θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει δυναμικούς αγώνες με αποκορύφωμα την διεκδίκηση της Διεθνούς Επαγγελματικής Ζώνης Κ1 MAX στις 2.00 το μεσημέρι, όπου θα συμμετέχει και ο αθλητής του συλλόγου του ¨Μ. Αλεξάνδρου¨ Γκουρούλι Λεβάν.

Επίσης ο σύλλογος θα συμμετέχει στους αγώνες TAEKWON DO στην κατηγορία των εφήβων στις 16 και 17 Απριλίου 2011 στην Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου