Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Ξεκινούν οι «Εαρινές Συνθέσεις 2011»


-Ρεσιτάλ του δεξιοτέχνη ουτίστα Α. Παπαϊαωάννου
- Μεγάλη Μαθητική Συναυλία του Α.Δ.Ω.Γ.


Εναρκτήρια συναυλία των «4ων Εαρινών Μουσικών Συνθέσεων 2011» αποτελεί το ρεσιτάλ του δεξιοτέχνη ουτίστα, καθηγητή του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών, Αβραάμ Παπαϊωάννου.
Ο Αβραάμ Παπαιωάννου θα πραγματοποιήσει σύντομη διάλεξη με θέμα τη μουσική φόρμα «Taksim» στα πλαίσια της λόγιας Ανατολικής μουσικής και στη συνέχεια θα ερμηνεύσει με το ούτι, έργα των J. S. Bach (!), Νικολάκη, Κυριαζή και του ιδίου.
Το ρεσιτάλ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7/4/11 και ώρα 20.00, στην Αίθουσα Πληροφόρησης Νέων του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών. Στη συνέχεια, ακολουθεί η Μεγάλη Μαθητική Συναυλία του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών, όπου σπουδαστές (ως σολίστες και ως συμμετέχοντες σε οργανικά σύνολα) Ευρωπαϊκής Μουσικής του Ωδείου θα αναδείξουν το ταλέντο τους ερμηνεύοντας έργα σημαντικών συνθετών της παγκόσμιας ιστορίας της μουσικής.
Συμμετέχει, τιμητικά, η Δημοτική Χορωδία του Α.Δ.Ω.Γ.
Η Μεγάλη Μαθητική Συναυλία του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9/4/11 και ώρα 20.00, στην Κεντρική Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών.
Η είσοδος στις συναυλίες είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου