Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Ενιαίο αριστερό ψηφοδέλτιο προτείνει ο Αλαβάνος


Ο επικεφαλής του «Μετώπου» με δηλώσεις του επανέλαβε την Δευτέρα ότι τα κόμματα και οι λοιπές δυνάμεις της Αριστεράς θα πρέπει να συγκροτήσουν ενιαίο ψηφοδέλτιο, προκειμένου να υπάρξει πραγματική εναλλακτική πρόταση στις επόμενες εκλογές
Ο επικεφαλής του «Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής» του ΣΥΡΙΖΑ με δηλώσεις του επανέλαβε την Δευτέρα ότι τα κόμματα και οι λοιπές δυνάμεις της Αριστεράς θα πρέπει να συγκροτήσουν ενιαίο ψηφοδέλτιο, προκειμένου να υπάρξει πραγματική εναλλακτική πρόταση στις επόμενες εκλογές.

«Μία ενωμένη αριστερά θα ήταν πραγματικά μια εναλλακτική λύση» είπε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο Αλέκος Αλαβάνος.

Η συγκρότηση κυβερνητικού σχήματος από την Αριστερά είναι δύσκολη αλλά όχι αδύνατη, όπως εκτίμησε, αλλά... κάτι τέτοιο δε θα είχε νόημα, συνέχισε. «Αριστερά σημαίνει ότι ο κόσμος τίθεται σε εγρήγορση και παίρνει την τύχη της χώρας του στα χέρια του», κατά τον κ.Αλαβάνο.

Ο πρώην επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και πάλι στην προτροπή του «η πλατεία Συντάγματος και κάθε πλατεία στη χώρα, να γίνουν «πλατεία "Ταχρίρ"» και σχολίασε με καυστικό τρόπο την αναποτελεσματικότητα των συνδικάτων στην κόντρα τους με την κυβέρνηση.

Οι κινητοποιήσεις των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ είναι «λιτανείες» που δεν φέρνουν αποτέλεσμα, όπως είπε.

Κατά τον ίδιο η Αριστερά το τελευταίο διάστημα έχει υποχωρήσει. «Είναι η ώρα να κάνουμε το ένα βήμα πίσω, δύο βήματα μπροστά», όπως σχολίασε.

Πηγή www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου