Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Τρεις συλλήψεις για μεγάλη ποσότητα χασίς στην Έδεσσα

Ένα μεγάλο φορτίο από οκτώ κιλά ακατέργαστης ινδικής κάνναβης αλβανικής προέλευσης ήταν έτοιμοι να «σπρώξουν» σε χρήστες της Έδεσσας δυο Αλβανοί και ένας Έλληνας συνεργάτης τους. Όμως, η καίρια επέμβαση ανδρών της Ασφαλείας έβαλε «φρένο» στις προθέσεις τους.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 34χρονο Αλβανό και τον 30χρονο Έλληνα, ενώ ένας ακόμη 25χρονος από την Αλβανία διέφυγε και αναζητείται. Στην κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν...

...έξη συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους επτά κιλών και 951 γραμμαρίων, 550 ευρώ και τρία κινητά για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Μέσα στο ποιμνιοστάσιό του στην περιοχή «Αρκουδοκέφαλο», πάνω στις πλαγιές του όρους Δραγουντέλι στην Συκιά Χαλκιδικής, έκρυβε την μικρή χασισοφυτεία που είχε καλλιεργήσει, τρυγήσει και… ξεριζώσει ένας 27χρονος κτηνοτρόφος! Στο μαντρί βρέθηκε ένα δοχείο με 440 γραμμάρια «φούντας» και μια συσκευασία με φύλλα κάνναβης βάρους 818 γραμμαρίων, ενώ στο σπίτι του κατασχέθηκαν τα τέσσερα αποξηραμένα δενδρύλλια που είχε ξεριζώσει και μια εγκατάσταση με δεξαμενή χωρητικότητας μισού τόνου νερού, από την οποία είχε απλώσει 40 μέτρα λάστιχο για να τα ποτίζει όσο τρυγούσε την παραγωγή τους!

Πηγή  protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου