Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ποια σχολεία στην Πέλλα θα είναι κλειστά σήμερα Παρασκευή 10/2 (ενημερώνεται συνεχώς)

Δήμος Έδεσσας
 

Με απόφαση του Δημάρχου Έδεσσας τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του Δήμου Έδεσσας θα παραμείνουν κλειστά στις 10 Φεβρουαρίου 2012, λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

 Δήμος Αλμωπίας
 

Ο Δήμος Αλμωπίας ανακοινώνει τη διακοπή των μαθημάτων κατά την 10η Φεβρουαρίου 2012  σε όλες τις  σχολικές μονάδες της Α/θμιας & Β/θμιας  Εκπαίδευσης και τη διακοπή της λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών της Δ/κής Περ/ρειας του Δήμου Αλμωπίας.

 Δήμος  Σκύδρας

Ο  Δήμος Σκύδρας ανακοινώνει ότι λόγω χιονόπτωσης και παγετού που επικρατεί από τις πρωινές ώρες σ΄όλη την έκταση του Δήμου, όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων  του Δήμου σήμερα 10/2 θα παραμείνουν κλειστά.
  
Δήμος Πέλλας

Ο  Δήμος Πέλλας ανακοινώνει ότι λόγω χιονόπτωσης και παγετού που επικρατεί από τις πρωινές ώρες σ΄όλη την έκταση του Δήμου, όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων  του Δήμου σήμερα 10/2 θα παραμείνουν κλειστά.

5 σχόλια:

  1. το σκυδρας αυριο θα εχει σχολειο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΌΛΗ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΟΛΟ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΜΠΑΣ ΚΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ; ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΡΗΜΑΔΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ; ΑΜΑΝ,ΠΙΑ,ΑΜΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειμαι εμπορος απο Χαλκηδονα και προμηθευω μαγαζια και κυλικεια σχολειων στα Γιαννιτσα.Εβαλα αλυσιδες για να ερθω στην πολη σας κι απ'ότι τα πραγματα ειναι δυσκολα γιατι δρομοι γλιστρανε αλλα και οι αυλες των σχολειων ειναι "ΤΖΑΜΙ". Τι θα γινει τελικά; Εμας ξερετε οι δουλειες μας ειναι 5 και 6 το πρωι κι οχι 8 που βγαζει ανακοινωση ο Δημος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα. Ειμαι καθηγητής απο Θεσνικη στο Γυμνασιο Πελλας. Τι ωρα θα μπορούσα να'χω ενημερωση για το αν ειμαστε ανοιχτά ή όχι σήμερα; Εμαθα απο συνάδελφο της περιοχής ότι υπαρχει παγετος. Τι θα πρέπει να κάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΛΙΣ ΕΝΗΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ. ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή