Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Παραιτήθηκε ο βουλευτής του ΠαΣοΚ Παύλος Στασινός

Παραιτήθηκε ο βουλευτής Άρτας του ΠαΣοΚ κ. Παύλος Στασινός. Την απόφασή του αυτή γνωστοποίησε πριν λίγο με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Στασινός οδηγήθηκε στην κίνηση υπό το βάρος των επώδυνων μέτρων που ελήφθησαν στο πλαίσιο του νέου μνημονίου.
Στην επιστολή του φέρεται να αναφέρει ότι «οι ιδεοληπτικές εμμονές της τρόικας σε σκληρά αντιλαϊκά μέτρα που βαθαίνουν την ύφεση και αυξάνουν τους ανέργους και τους φτωχούς, προβληματίζουν και ανησυχούν», ενώ τονίζει: «Η παραίτησή μου είναι μονόδρομος»...

Πρώτος επιλαχών στην λίστα του ΠαΣοΚ στην εκλογική περιφέρεια της Άρτας είναι ο δήμαρχος Άρτας κ. Ι. Παπαλέξης και ακολουθεί ο κ. Χρ. Γκόκας, ο οποίος θα κληθρεί να καταλάβει την θέση του παραιτηθέντος βουλευτή. Σε περίπτωση που αρνηθεί, τελευταία επιλαχούσα είναι η κυρία Αναστασία Κατσαντούλα.
Ο κ. Στασινός είναι γιατρός χειρουργός με θητεία 20 ετών στο νοσοκομείο της Άρτας. Ενεργοποιήθηκε συνδικαλιστικά σαν φοιτητής και σαν γιατρός με το ΠαΣοΚ και στις εκλογές του 2007 ήταν υποψήφιος βουλευτής καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση.

Πηγή  tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου