Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Νέο κύμα κακοκαιρίας με χιόνια στην Πέλλα

Μετά από ένα διάλειμμα όπου η θερμοκρασία σημείωσε μία μικρή άνοδο και με τις βροχές να επικρατούν σε πολλές περιοχές του νομού, νέα πτώση της θερμοκρασίας από αύριο θα έχει ως αποτέλεσμα τον χιονιά να επισκέπτεται για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες ακόμα και πεδινές περιοχές. Το νέο αυτό κύμα χιονιά θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια από το πρώτο μιας και αναμένετε να διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι και την Κυριακή. Έτσι περιοχές όπως η Έδεσσα, η Αριδαία η Σκύδρα και (πλέον) και τα Γιαννιτσά, αναμένονται να ντυθούν από αύριο κιόλας στα λευκά...

Η θερμοκρασία σε ολόκληρο τον νομό για τις επόμενες ημέρες θα κυμανθεί από -3 έως και 3 βαθμούς πάνω από το μηδέν.

5 σχόλια:

  1. Ηδη χιονίζει και στα Γιαννιτσά. Εχετε καποια ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσημα τόσο οι δήμοι, όσο και η ίδια η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας μέχρι και αυτήν την ώρα δεν εξέδωσαν κάποιο σχετικό δελτίο τύπου. Το ποιο πιθανό πάντως κάτι τέτοιο να συμβεί αύριο τις πρώτες πρωινές ώρες και εφόσον εκτιμήσουν την κατάσταση στην οποία θα βρίσκετε η κάθε περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για την Εδεσσα έχει ηδη δημοσιευθεί ανακοίνωση ότι τα σχολεία θα είναι κλειστά σήμερα 6/2/12. Ας γίνει κάτι ανάλογο και για τα Γιαννιτσά,όσο γίνεται νωρίτερα, είτε γιατί είμαστε επαγγελματίες και θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε από νωρίς είτε γιατί είμαστε σε απόσταση και τα παιδιά μας θα πρέπει να μεταφερθούν στο σχολείο τους με μεταφορικό μέσο γύρω στις 7 το πρωί. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από τις πρώτες πρωινές ώρες στα παρακάτω τηλέφωνα μπορείτε να απευθυνθείτε προκειμένου να μάθετε εάν τα σχολεία της περιοχής σας θα λειτουργήσουν ή όχι λόγο καιρικών συνθηκών:

    Περιφέρεια Πέλλας 23813-51300
    Δήμος Έδεσσας 23813-50700
    Δήμος Πέλλας 2382350-808
    Δήμος Αλμωπίας 23843-50200
    Δήμος Σκύδρας 23813-51802

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλώς ή κακώς το γραφείο του Δήμου Πέλλας Πολιτ.Προστασίας ανοίγει μετά τις 8, ώρα που ήδη οι μαθητές πρέπει να βρίσκονται στα σχολεία τους. Σήμερα υπήρχε στα σχολεία του Δήμου Γιαννιτσων τέτοια αναστάτωση (μισοί μαθητές, επικίνδυνες καταστάσεις σε κάποια σημεία,γονείς συνεχώς με το κινητό στο χέρι, καθηγητές σε "συναγερμό" για τυχόν ατυχήματα των μαθητών, κυλικεία άλλα ανοιχτά άλλα κλειστά κ.λ.π.). Γενικότερα μια κατάσταση που-πιστεύω-θα μπορούσε ν'αποφευχθεί εάν υπήρχε από το βράδυ μία συγκεκριμένη ανακοίνωση του Δήμου Πέλλας για το αν θα'ναι ανοιχτά ή κλειστά τα σχολεία του Δήμου μας. Προβλέψεις για τον καιρό υπάρχουν παντού οπότε μπορεί να προσδιοριστεί και η ανάλογη απόφαση! Ελπίζω να γίνει απόψε αυτό, τουλάχιστον για την αυριανή μέρα, 8 Φεβρουαρίου και να γνωρίζουμε όλοι (μαθητές, καθηγητές, δάσκαλοι, γονείς, κυλικειάρχες) για το τί μέλλει γενέσθαι. Ευχαριστώ. Αναμένουμε νεώτερα είτε από σας είτε απ'την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή