Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Το πρώτο όχι του νομού από τον Γιώργο Καρασμάνη;

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, ο βουλευτής ΝΔ του νομού Γιώργος Καρασμάνης δείχνει να είναι ανάμεσα σε αυτούς που δηλώνουν πως δεν θα ψηφίσουν αύριο στην βουλή τα νέα μέτρα.

Οι υπόλοιποι της ΝΔ που δήλωσαν επίσης ότι θα καταψηφίσουν είναι οι Γιώργος Βλάχος, Παναγιώτης Μελλάς, Αλέκος Δερμεντζόπουλος, Ζήσης Τσιγκαλάγιας, Χρήστος Ζώης, Μαργαρίτης Τζίμας, Γιώργος Βαγιωνςά, και Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Νωρίτερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς είχε δηλώσει από το βήμα της κοινοβουλευτικής ομάδας ότι...

...όποιος βουλευτής διαφωνήσει, θέτει τον εαυτό του εκτός ψηφοδελτίου στις επόμενες βουλευτικές εκλογές όποτε αυτές και αν γίνουν.

3 σχόλια:

  1. Μπράβο Γιώργο είσαι λεβέντης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, κάτσε να δούμε πρώτα τι θα κάνει αύριο και μετά του λέμε μπράβο. Έχουνε δει τα ματάκια μας από αυτούς τους πολιτικούς μας ουυυυυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά από 16 χρόνια, τώρα αποφάσισε να σηκώσει ανάστημα; καλά δεν δέχτηκε τη συμμετοχή της Ν.Δ στην κυβέρνηση Παπαδήμου;; δεν κατάλαβε ότι, αποστολή της κυβέρνησης αυτής είναι το PSI, το κούρεμα και η ψήφιση της δανειακής σύμβασης;; Και ένα τελευταίο, ο κοσμήτορας έχει κάποια πρόταση για το τι πρέπει να κάνουμε, αν δεν γίνει κούρεμα του χρέους και πτωχεύσουμε;; το ΟΧΙ είναι εύκολο, το τι ακολουθεί το ΟΧΙ είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή