Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Έκανε τον πρώτο βήμα ο Μέγας επικρατώντας της Νέας Ιωνίας με 32-28

Μεγάλη νίκη για την ομάδα των Γιαννιτσών που στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών επικράτησε με 32-28 της Νέας Ιωνίας.

Την άλλη εβδομάδα ο Μέγας θα ταξιδέψει στην Αθήνα για τον επαναληπτικό προκειμένου να υπερασπιστεί την διαφορά των τεσσάρων τερμάτων διεκδικώντας έτσι μια θέση στον τελικό του πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι από την αρχή της αναμέτρησης βρέθηκαν να κυνηγάνε το σκορ καθώς η Νέα Ιωνία έδειχνε να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι με σκοπό να καθαρίσει την υπόθεση πρόκρισης από το πρώτο κιόλας παιχνίδι...

Έτσι βρέθηκαν με την λήξη του πρώτου δεκαλέπτου να προηγούνται με 4-5. Στο σημείο αυτό η ομάδα των Γιαννιτσών ανέβασε την άμυνά της καταφέρνοντας να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού και με κορυφαία την Χατζηπαρασίδου να παίρνει έστω και οριακά κεφάλι στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν πολύ τα πράγματα από όπως έκλεισε το πρώτο και με οργανωμένες επιθέσεις διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού ανεβάζοντας την διαφορά σε σκορ ασφαλείας που άγγιξε και τα 6 τέρματα. Ωστόσο κάποιες αμυντικές αλληγορίες του Μέγα στο τελευταίο δεκάλεπτο, έδωσαν την ευκαιρία στις φιλοξενούμενες να μειώσουν το σκορ στους 4 και να λήξει 32-28.
Η διαφορά των 4 τερμάτων μπορεί να μην θεωρείται ασφαλείας μιας και ο επαναληπτικός θα γίνει μέσα σε μια σκληρή έδρα, ωστόσο όμως ο Μέγας απέδειξε ότι είναι φέτος φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα. Αν καταφέρει μάλιστα να επαναλάβει την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, τότε γιατί όχι να μην διεκδικήσει ακόμα και την νίκη.

Τα δεκάλεπτα:
3-3, 8-7, 17-15 (ημχ.), 21-18, 27-22, 32-28.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: Γιαντσή, Παρασκευαϊδου, Κουτσούκη 1, Ιωαννίδη, Μπατζαρακούδη 7, Χατζηπαρασίδου 10, Αναστασίου 1, Παπαδοπούλου Μ. 7, Γεωργιάδου 2, Παπαδοπούλου Ι. 4, Τρελλοπούλου.
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Μαυρογιώργη Δ., Μαυρογιώργη Ζ., Μαυρογιώργη  Ν. 1, Παπανικολάου 4, Μίλκοβιοτς 4, Μασμανίδου 3, Σλιάκοβα 10, Κοτσαμποικίδου, Βοίτοβιτς Α., Μακρή, Τσακάλου 5, Χρύση 1, Κοντοστεργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου