Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Η στάση των βουλευτών Πέλλας στην σημερινή ψηφοφορία (ενημερώνεται συνεχώς)

Λίγες ώρες πριν την ψηφοφορία στην βουλή για τα νέα μέτρα του νέου μνημονίου οι πληροφορίες για το τι πρόκειται να πράξουν οι βουλευτές του νομού Πέλλας κ. Θεοδώρα Τζάκρη, Ηλίας Θεοδωρίδης, Βασίλης Γιουματζίδης από το ΠΑΣΟΚ αλλά και του κ. Γιώργου Καρασμάνη από την Νέα Δημοκρατία, διαδέχονται η μία την άλλη.
Εδώ θα σας μεταφέρουμε ότι νεότερη πληροφορία υπάρχει μέχρι και την ώρα της κρίσιμης ψηφοφορίας...


Θεοδώρα Τζάκρη (ΠΑ.ΣΟ.Κ.)
Αν και η κ. Τζάκρη ανήκει στην ομάδα που καταψήφισε πριν από 2 εβδομάδες περίπου το νομοσχέδιο της κυβέρνησης και του υπουργού Υγείας κ. Λοβέρδου για το ωράριο των φαρμακείων, ωστόσο δεν έχουμε κάποια ένδειξη μέχρι τώρα για το τι πρόκειται να πράξει.


Ηλίας Θεοδωρίδης (ΠΑ.ΣΟ.Κ.)
Ο μόνος από τους 4 που ξεκαθάρισε επίσημα την θέση του με μία κοινή δήλωση 5 ακόμα βουλευτών του κόμματός του ότι θα απέχει από την ψηφοφορία.


Βασίλης Γιουματζίδης (ΠΑ.ΣΟ.Κ.)
Το όνομά του συμπεριλαμβάνετε μεταξύ των 35 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που έστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση με την οποία ζητούσαν λήψη και νομοθέτηση μέτρων ώστε να υπάρξουν ισοδύναμα μέτρα κοινωνικού και αναπτυξιακού χαρακτήρα. Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής τι θα πράξει στην σημερινή ψηφοφορία.


Γιώργος Καρασμάνης (Ν.Δ.)
Με την τοποθέτησή του στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ δηλώνει την πρόθεσή του να καταψηφίσει τα νέα μέτρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου