Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Δεξίωση-πρόκληση από το Επιμελητήριο Πέλλας

Την ώρα που μια μετά την άλλη επιχειρήσεις σ’ όλο τον Νομό Πέλλας βάζουν λουκέτο, την ώρα που χιλιάδες έμποροι και βιοτέχνες απειλούνται με οριστικό κλείσιμο, το Επιμελητήριο Πέλλας …..δεξιώνεται!!!Απίστευτο κι όμως αληθινό.

Ο “αιώνιος” πρόεδρος του επιμελητηρίου κ.Ιορδάνης Τσώτσος ξοδεύει χιλιάδες ευρώ για δεξιώσεις και καλεί τους απεγνωσμένους εμπόρους και βιοτέχνες του Νομού μας να σπεύσουν να τον ακούσουν και να το χειροκροτήσουν!


Η υπερβολή, η σπατάλη (ξένων και όχι ιδίων χρημάτων φυσικά), αποδεικνύει πως τα όσα γράφονταν και λέγονταν για το ποιόν του κ. Τσώτσου είναι όχι μόνο αληθινά, αλλά τώρα πλέον προκαλούν και εξοργίζουν. Φαίνεται πως ο κ. πρόεδρος είναι βγαλμένος από άλλη πραγματικότητα και το μόνο που πραγματικά τον ενδιαφέρει είναι η αυτοπροβολή του και τίποτα περισσότερο. Γιατί αν υπήρχε λίγη σεμνότητα, τσίπα και αίσθηση της τραγικής πραγματικότητας που βιώνει ο εμπορικός και βιοτεχνικός κόσμος, θα επέλεγαν  να διοργανώσουν μια απλή και λιτή εκδήλωση -ομιλία και συγκέντρωση σε ένα δημοτικό χώρο, δίνοντας έτσι το μήνυμα.



Αντ’αυτού ο κύριος Τσώτσος διανέμει δωρεάν πανάκριβες προσκλήσεις και καλεί με περισσό θράσος τον εμπορικό κόσμο να σπεύσει στο πολυτελές κέντρο διασκέδασης απλά και μόνο για το χειροκρότημα.

16 σχόλια:

  1. Ντροπή σας κύριε Τσώτσο, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!
    Με νυχια και με δόντια προσπαθουμε να κρατήσουμε τις επιχειρήσης μας και εσας το μονο που σας ενδιαφέρει ειναι να συνεχιζετε τισ πολυτελής δεξιόσεις σας. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οργή και περιφρόνηση θα εισπράξετε μόνο κ. Τσώτσο γιατί μόνο για αυτά είσαστε άξιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο άνθρωπος είναι φαύλος μια ζωή.Μια ζωή με αλλωνών λεφτά πολιτεύεται ο ξεφτίλας.Εδώ στην Έδεσσα τον έχουν στο φτύσιμο.Ντροπή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Re pella dothe, giati den grafete pou kai pote ginete na pame na tous xeirokrotisoume kai emeis me ton tropo pou kseroume?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φάτε φάτε, να δημοσιεύσετε όμως και φωτογραφίες για να κόψουμε και φάτσες να δούμε τα βλασταρια του νομού μας που κάθε χρόνο τρώνε στην υγεία των κορόϊδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟ ΕΠΑΥΛΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EIMAI SIGOUROS OTI KANENAS APO SAS DEN EINAI KAN MELOS TOY EPIMELHTHRIOU, ALLIOS THA GNORIZATE OTI TOSA XRONIA AYTOS O ANTHROPOS EXEI KANEI TERASTIA PROSPATHEIA ALLA MOLIS GRAPSEI KATI O MPOULOUSAKIS TREXETE SAN TA PROVATA NA TO SXOLIASETE, LAMOGIAAAAA !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι εσύ είσαι κάθε χρόνο πρώτο τραπέζι σε αυτές τις δεξιώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ; ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΘΗΕΡΙΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ. ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑΙΖΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ; ΡΕ ΡΙΞΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΤΟΝ Κ. ΤΣΩΤΣΟ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΔΕΙΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΟΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με λεφτά ξένα σου γεμίζω και εγώ τέτοια μαγαζιά. Σαν δεν ντρεπόμαστε μέρες που ζούμε λέω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά ρε, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που υπερασπίζονται τον Τσώτσο και τον κάθε Τσώτσο; Που έχουν τα μούτρα και βγαίνουν και μιλάνε δημόσια; Εσύ φίλε που τον υπερασπίζεσαι με τόσο σθένος βγες και πες δημόσια ότι ήμουν και εγώ στο γλέντι. Λαμόγια έ λαμόγια, μια ζωή ζείτε από ξένες τσέπες και συνεχίζετε ακόμα και σήμερα να το κάνετε. Ξεφτιλισμένοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ston kosmo toys telika paramenoyn kapoioi. A re ntomata poy prepei na fane!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ας μου ζητήσουν πάλι ετήσια συνδρομή τα λαμόγια. Ένα γραφείο έκαναν εδώ στα Γιαννιτσά και αυτό μόνο για να εισπράττουν την συνδρομή τους γιατί ο κόσμος δεν ανέβαινε στην Έδεσσα. Αλλά από υπηρεσίες μηδέν. Πάλι στην Έδεσσα πρέπει έπρεπε να τρέχουμε για ότι χρειαζόμαστε. Μετά απορούσαν γιατί ο κόσμος δεν πήγε να ψηφίσει. Βρε άντε μου στο διάολο από εδώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν είχε κότσια ο Τσώτσος ας έκανε εκδήλωση χωρίς τζάμπα φαγητό και ποτό για να βλέπαμε πόσοι και ποιοι θα πήγαιναν να ακούσουν τα μακρόσυρτα παπατζιλίκια απο μικροφώνου παπατζηλίκια του.Είπαμε ο ανθρωπος είναι η επιτομή του τζάμπα και του βολέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιώργος από Γιαννιτσά17 Φεβρουαρίου 2012 στις 5:54 μ.μ.

    Να τον χαίρεστε εκεί πάνω τον Τσώτσο σας. Μπορεί με την μη συμμετοχή μας στις εκλογές να του προσφέραμε στο πιάτο την 6η ή 7η (έχουμε χάσει και τον λογαριασμό μας πλέον) θητεία του στο επιμελητήριο, όμως ξεφτηλίστηκε εντελώς με την αντικαταστατική του στάση να μην επιτρέψει να μπουν κάλπες εκτός από αυτή της Έδεσσας. Θα έπρεπε δηλ να κουβαληθεί μία ολόκληρη πόλη για ακόμα μία φορά στην Έδεσσα να ψηφίσει. Χάρισμά του λοιπόν το Επιμελητήριο Έδεσσας. Μην διανοηθεί κανείς να του στάξει συνδρομή. Έτσι και αλλιώς δεν προσφέρει και κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή