Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΟΚ έτοιμος για όλα

Ο «δικέφαλος» του Βορρά έχει σκοράρει σε 11 από τις 13 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις στην Ευρώπη από τον Ιούλιο του 2009 με έξι νίκες και έξι ισοπαλίες. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι θέλει να προσθέσει άλλη μια θετική ευρωπαϊκή εμφάνιση στη συλλογή της και θα έχει την συμπαράσταση 5000 φίλων της που θα βρεθούν στο Ούντινε...


Ο Πολωνός τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Κρέσιτς, ο οποίος θα έχει μπροστά του, τους Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Μαλεζά, και Σταφυλλίδη. Στα χαφ θα ξεκινήσουν οι Λαζάρ, Γκαρσία και Φωτάκης. Δεξιά θα αγωνιστεί ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Γεωργιάδης και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ συμπληρώνουν οι Αποστολόπουλος, Γιάννου, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Τσουκαλάς, Χαλκιάς, Νιμανί, Ρομπέρ και Λίνο. Στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι τραυματίες Γλύκος, Κατσικάς, Ετό και Ίβιτς.

Από την άλλη πλευρά ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν θα παίξει με ενισχυμένο κέντρο επιλέγοντας το 3-5-2. Οι έντεκα που θα παρατάξει είναι οι Χαντάνοβιτς, Ντομίτσι, Ντανίλο, Μπενάσια, Μπαστα, Πίντσι, Πασιέντζα, Αρμέρο, Αμπντί, Φαμπρίνι, Φλόρο Φλόρες.

Την αποστολής της ιταλικής ομάδας συμπληρώνουν οι Παντέλι, Ρόμο, Έκστραντ, Φερονέτι, Νέουτον, Πασκουάλε, Μπανότσιο, Πίσκοπο. Οι Ίσλα και Ντι Νατάλε είναι τραυματίες και δεν υπολογίζονται από τον προπονητή τους.

Πηγή  gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου