Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Έγινε τελικά η δίκη Ψωμιάδη

Παρά την αποχή των δικηγόρων, το πρωί της Τετάρτης (15/2) αποφασίστηκε να εκδικαστεί κανονικά η υπόθεση, καθώς δόθηκε σχετική άδεια από το Δικηγορικό Σύλλογο. Η πλευρά Ψωμιάδη, όμως, αντέδρασε σε αυτή την απόφαση και έκανε αίτηση για να ανακληθεί αυτή η άδεια και να δοθεί αναβολή.
Αυτό, όμως, δεν έγινε και η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε κανονικά προς μεγάλη ικανοποίηση των ανθρώπων της  Ενωσης.

Η ακροαματική διαδικασία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 14:00GR και στην ΑΕΚ είναι αισιόδοξοι πως τελικά ο σύλλογος θα δικαιωθεί...

... και θα πάρει τα χρήματα που κατηγορεί τον Μάκη Ψωμιάδη πως καταχράστηκε από τα ταμεία της ομάδας, όταν ήταν πρόεδρος.
Μόνο και μόνο η εκδίκαση της υπόθεσης, πάντως, ικανοποιεί την ΑΕΚ, καθώς έχει ένα επιπλόν όπλο, ενόψει της απολογίας της στην UEFA για να αποδείξει πως έχει δρομολογηθεί η οικονομική εξυγίανση.

Την πρώτη μέρα της δίκης λοιπόν το "παρών" έδωσε και ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος, ο οποίος εξετάστηκε ως διάδικος και υποστήριξε ότι έχει κωλυσιεργήσει πολύ η συγκεκριμένη υπόθεση με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να κινδυνεύει με αποκλεισμό από την UEFA.
Παράλληλα, ο κ. Δημητρέος επικαλέστηκε το έγγραφο του ΣΔΟΕ ότι έφυγαν χρήματα από την ΠΑΕ ΑΕΚ και πήγαν σε λογαριασμούς του Σταύρου Ψωμιάδη.
Στο επόμενο στάδιο της εκδίκασης το δικαστήριο ζήτησε υπομνήματα μέχρι την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα γίνει -παρουσία συμβολαιογράφου- εξέταση ενός μάρτυρα από κάθε πλευρά.

Πηγή  sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου