Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Αδωνις:Γιατί πήγα στη ΝΔ

«Είπα το ναι την Κυριακή γιατί εάν λέγαμε το όχι η Ελλάδα σήμερα θα ήταν εκτός του Ευρώ και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Real fm και το Νίκο Χατζηνικολάου και πρόσθεσε ότι θα παραδόσει την έδρα του και ο Μ. Βορίδης.
«Προτιμώ να είμαι με εκείνο το κόμμα όπου την κρισιμότερη στιγμή αποφάσισε να σταθεί όρθιος και να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με το θέμα της ιδεολογικής τοποθέτησής τους σε σχέση με τη ΝΔ τόνισε ότι...

... « Η δική μας υποψηφιότητα ως υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ θα κριθεί από το εκλογικό σώμα και στην κάλπη θα μετρήσουν οι πολίτες εάν θέλουν τον Άδωνη Γεωργιάδη στη βουλή» και θύμισε ότι ήταν στην πολιτική άνοιξη στα φοιτητικά του χρόνια.
Τέλος επανέλαβε ότι τιμά και αγαπά τον Γ. Καρατζαφέρη, υποστηρίζοντας ότι  «χώρισαν οι πολιτικοί μας δρόμοι από δική του απόφαση, εκείνος αποφάσισε ότι παρότι είμαστε στην Κυβέρνηση έπρεπε να ψηφίσουμε όχι».

Πηγή  enikos.gr

2 σχόλια:

  1. Αγανακτισμένος δεξιός.17 Φεβρουαρίου 2012 στις 2:39 μ.μ.

    Αντε ρε ξεφτίλα και σύ και αυτός που τώρα σε αγκαλιασε.Ξεχάσατε τι λέγατε για τον Καραμανλή.Αλλά μάλλον αυτό ήταν το σχέδιο...Όλοι μαζί μπόμπολας,υιος ψυχάρη και τώρα όλα τα ακροδεξιά στοιχεία.Που σαι ρε Καραμανλή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλος ένας αγανακτισμένος δεξιός17 Φεβρουαρίου 2012 στις 3:02 μ.μ.

      +1 από μένα φίλε σε όλα αυτά που του προσάπτεις. Είχαν δεν είχαν τελικά την διάλυσαν την Νέα Δημοκρατία και γενικότερα όλη την δεξιά. Ανδρείκελα της πολιτικής μια ζωή!

      Διαγραφή