Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Έπεσαν οι τόνοι στο συνδυασμό του Δημάρχου Πέλλας

Η σύνεση και συνεννόηση επανήλθαν μεταξύ των μελών του συνδυασμού του κ. Στάμκου

Η κίνηση του Δημάρχου Πέλλας να συγκαλέσει ενδοπαραταξιακή συνεδρίαση για όλα τα θέματα που ταλάνισαν την τελευταία περίοδο τον συνδυασμό του και δοκίμασαν τη συνοχή του, φαίνεται πως απέδωσε καρπούς.
Στην πολύωρη συζήτηση που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα,όλοι συμφώνησαν πως η εικόνα του συνδυασμού τραυματίστηκε καθώς ορισμένοι παρασυρόμενοι από ξεπερασμένες τοπικιστικές αντιλήψεις άθελά τους προκάλεσαν θέματα εκ του μη όντος.
Στην εισήγησή του ο κ.Στάμκος αφού ανέλυσε μια σειρά ζητημάτων...

...έτσι όπως από τον νόμο εμφανίζονται εξήγησε και δικαιολόγησε τις τελικές αποφάσεις της διοίκησης με τρόπο τέτοιο που οι όποιες επιμέρους προσωπικές διαφωνίες υπερκεράστηκαν.
Ταυτόχρονα, αξιόπιστες πηγές από τη ηγετική ομάδα του δημάρχου υπογράμμιζαν με νόημα και το ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις στο οποίο περιγράφηκε η βούληση του κ. Στάμκου να επιδείξει μηδενική ανοχή(όπως χαρακτηριστικά μας ανέφεραν) σε φαινόμενα εσωστρέφειας. Μένει να δούμε πόσοι και ποιοι έλαβαν το μήνυμα.

9 σχόλια:

  1. ΣΤΟ ΛΟΥΔΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΛΛΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ καλά τους έκανε γιατί κάποιοι μπέρδεψαν την βούρτσα με την ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς τον 07:55
    Όχι στον Λουδία αλλιώς τα λέει.....
    Το σωστό είναι ...Ο Λουδίας πάντα αλλιώς τα λέει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Γρηγόρης δεν κατάλαβε ακόμη τι λουλουδάκια είναι κάποιοι απο το συνδιασμό του.Εμαθα τι έγινε.Όλοι το παίζανε περιστερές εκεί μέσα ...και ναι δήμαρχε....και ναι ότι πεις....και ναι καταλάβαμε οτι φταίμε....και μετά απο λίγη ώρα έπιναν καφέ με τον Καστερίδη ο ένας και κάποιοι άλλοι με τον θοδωρίδη και όλη μαζί έβριζαν τον Στάμκο.
    Δηλαδή .....είμαστε όλοι μια ωραίαααα ατμοσφαιρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Γρηγόρης σου δεν καταλαβαίνει γενικώς.......το παίζει και αισθάνεται αυτοκράτορας με τους απίθανους(αδαείς και αγράμματους) χειροκροτητές του και ο μήνας έχει 9.Κανένα καλό κρασί,κανένα κλαρίνο,κανένα γάμο, καμιά καλή έξοδο σε σικάτο restaurant στη γείτονα Θεσσαλονίκη(δεν τους αντέχει τους χωρικούς ο κύριος) καμιά εκδηλωσούλα...όλα καλά...όλα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. MΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Στάκος θα μείνει στην ιστορία σαν τον πιο αποτυχημένο δήμαρχο όλων των εποχών.Ακόμη χειρότερος κι απο τον Βασιλειάδη και τον Παπανικολάου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή