Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Καίγεται το κέντρο της Αθήνας (ενημερώνεται συνεχώς)

Στιγμές χάους ζει η Αθήνα καθώς άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε πολλά σημεία της πόλης.
Λίγο πριν της 8 το βράδυ έβαλαν φωτιά σε τραπέζια στο προαύλιο γνωστής αλυσίδας καταστημάτων καφέ. Τα επεισόδια τα οποία ακόμα μαίνονται στην περιοχή εμποδίζουν τους πυροσβέστες να φτάσουν στο σημείο της φωτιάς.
Παράλληλα, σε άλλο σημείο του κέντρου κουκουλοφόροι έσπασαν τζαμαρία τράπεζας Eurobank και προκάλεσαν πυρκαγιά μέσα σε αυτήν...

Επεισόδια με βόμβες μολότοφ, πέτρες και δακρυγόνα έχουν οδηγήσει την κατάσταση εκτός ελέγχου στην συμβολή των οδών Κοραή και Σταδίου στην Πανεπιστημίου και γύρο από την πλατεία Κλαυθμώνος ενώ καίγεται και ένας κινηματογράφος στην περιοχή με τους άντρες της πυροσβεστικής να καταβάλουν προσπάθειες να μην εξαπλωθεί η πυρκαγιά σε διπλανά κτήρια.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματίες που φτάνουν και τους 40 με τους 2 να είναι σοβαρά. 6 με 7 τραυματίες είναι αστυνομικοί.

 Νέα πυρκαγιά σε κεντρικά γραφεία τράπεζας στην οδό Αιόλου και Γ. Σταύρου.

 Σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Ευριπίδους η νέα πυρκαγιά που ξέσπασε μόλις τώρα. Οι πυροσβέστες προσπαθούν να διαχειριστούν την κατάσταση καθώς οι πυρκαγιές στήνονται κυριολεκτικά βάσει σχεδίου που δυσχεραίνει την έγκαιρη προσέλευση των πυροσβεστικών οχημάτων για την καταστολή τους.
 Αστυνομικές δυνάμεις συνοδεύουν πλέον τα πυροσβεστικά οχήματα καθώς ένα έχει πέσει θύμα επιθέσεων από κουκουλοφόρους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου