Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Σταθερά στην 1η θέση ο ΣΧΟ Μέγας Αλέξανδρος

Οι αθλητές του Συλλόγου Χιονοδρομίας « Μέγας Αλέξανδρος  » πραγματοποίησαν εντυπωσιακές εμφανίσεις στους αγώνες  Πανελληνίου Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Χιονοσανίδας ( snowboard)  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας , που διεξήχθησαν στο χιονοδρομικό κέντρο ΛαϊΛια Σερρών , την Παρασκευή και το Σάββατο 10 και 11/2/2012 , κατακτώντας τις ανώτερες διακρίσεις και επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα φορά την ισχυρή παρουσία του ΣΧΟ Μέγας Αλέξανδρος στο χώρο της χιονοσανίδας .
    Πρόκειται για τους πρώτους νυκτερινούς αγώνες που διοργανώθηκαν στην Ελλάδα , με τη συμμετοχή αρκετών συλλόγων χιονοδρομίας...

... και διεξήχθησαν με επιτυχία χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες του Συλλόγου Χιονοδρομίας Σερρών , παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες , λόγω της ομίχλης , της χιονόπτωσης και του ισχυρού ψύχους που επικρατούσαν .
  
Συγκεκριμένα οι αθλητές του ΣΧΟ Μέγας Αλέξανδρος κατέκτησαν 12 μετάλλια , εκ των οποίων :
Σάλλη Δανάη : 2 χρυσά μετάλλια
Δημητρίου Ευάγγελος : 1 χρυσό και 1 αργυρό μετάλλια
Χατζηστρατής Σάββας : 1 χρυσό και 1  χάλκινο μετάλλια
Κάμτση Δήμητρα : 2 αργυρά μετάλλια
Σάλλης Χρήστος : 1 αργυρό και 1 χάλκινο μετάλλια
Θεοδωρίδης Απόστολος : 1 χάλκινο μετάλλιο
Νικολαϊδου Σωτηρία : 1 χάλκινο μετάλλιο
   
Αξιοπρεπείς εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι υπόλοιποι αθλητές του Συλλόγου . 
Επίσημα στοιχεία στο site της Ε.Ο.Χ. eox.gr
   
Εκτός όμως από την εντυπωσιακή αυτή παρουσία , ο ΣΧΟ Μέγας Αλέξανδρος έχει να επιδείξει διακρίσεις και εκτός Ελλάδος και στη φετινή σαιζόν. Συγκεκριμένα σε αγώνες του Πρωταθλήματος χιονοσανίδας  Βουλγαρίας , που διεξήχθησαν στο χιονοδρομικό κέντρο Pamporovo την 21 και 22/1/2012  η αθλήτρια του Συλλόγου , Σάλλη Δανάη, κατέκτησε την 1η θέση συναγωνιζόμενη με τις καλύτερες αθλήτριες της γειτονικής χώρας και επαναλαμβάνοντας τις ανάλογες κατακτήσεις της περασμένης χιονοδρομικής περιόδου . Επίσημα στοιχεία.:

http://www.ski.bg/results/season2012/120121_SB_NC_Pamporovo2012_PGS_Results.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου