Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

21ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
- ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ
- ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ


    Μπορεί η βαρυχειμωνιά και το χιόνι να έπεσε άφθονο και στην Κρύα Βρύση όμως οι Καρναβαλικές ετοιμασίες δεν πτοούνται ούτε από τις καιρικές συνθήκες. Οι προσπάθειες του Εμπορικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης και του Δήμου Πέλλας να δώσουν και πάλι την παλιά του αίγλη στο Καρναβάλι της Κρύας Βρύσης συνεχίζονται και μάλιστα για πρώτη φορά με την αμέριστη στήριξη της τοπικής αγοράς, η οποία σε μία τρομερά δύσκολη οικονομικά περίοδο, θέλει και στηρίζει οικονομικά και εθελοντικά τον θεσμό που δίνει κάθε χρόνο ζωντάνια στον τόπο μας...

    Ενθαρρυντικά είναι όμως και τα μηνύματα από τις συμμετοχές καρναβαλικών ομάδων από σχολεία, συλλόγους και ιδιώτες απ΄ όλη την Δ.Ε. Κρύας Βρύσης, ενώ για πρώτη φορά θα συμμετέχουν και ομάδες καρναβαλιστών και από άλλες Δ.Ε του Δήμου Πέλλας .
    Ο Δήμος Πέλλας μετά την έμπρακτη θέληση και βοήθεια για την επαναδραστηριοποίηση του θεσμού εκεί που γεννήθηκε στην Κρύα Βρύση, ψηφίζοντας ομόφωνα την χρηματοδότησή του, ξεκινάει μέσα στην εβδομάδα τον στολισμό της πόλης, ενώ έτοιμο είναι το δημοτικό γκαράζ για οποιαδήποτε βοήθεια ζητηθεί από τους συμμετέχοντες στην παρέλαση.

Το πρόγραμμα των τριήμερων εκδηλώσεων περιλαμβάνει:
Παρασκευή 24/2 7:30 μ.μ. μουσικές εκδηλώσεις έκπληξη από τα τοπικά καταστήματα εστίασης, καφέ και αναψυχής
Σάββατο 25/2 11:00 π.μ. Παιδικές εκδηλώσεις με την συμμετοχή κλόουν, παντομίμας, κ.α.
Σάββατο 25/2 6:30μ.μ. Live μουσική από τοπικά συγκροτήματα με άφθονο κρασί
Κυριακή 26/2 3:00 μ.μ. Μεγάλη παρέλαση καρναβαλιστών και αρμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου