Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Πιθανή η παραμονή Βορίδη στην κυβέρνηση

Το ενδεχόμενο να διατηρηθεί ο Μάκης Βορίδης στην θέση του υπουργού Υποδομών εξετάζει το Μέγαρο Μαξίμου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραίτηση που υπέβαλε ο κ. Βορίδης την περασμένη εβδομάδα δεν έχει γίνει δεκτή από τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο. Ταυτόχρονα, ορατό είναι το ενδεχόμενο να μην καλυφθούν οι θέσεις του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, μετά την παραίτηση της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, και των υφυπουργών Άμυνας, Εργασίας και Ναυτιλίας, μετά τις παραιτήσεις των Γιώργου Γεωργίου, Γιάννη Κουτσούκου και Άδωνι Γεωργιάδη, αντίστοιχα...


Όσον αφορά στο ζήτημα του ανασχηματισμού, o κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής είπε πως είναι «απόφαση του Πρωθυπουργού και θα κλείσει έως αύριο».
Εάν επαληθευθεί το σενάριο αυτό, η κυβέρνηση θα συνεχίσει την πορεία της χωρίς ανασχηματισμό, ώστε να δρομολογηθεί η υλοποίηση των όσων ψηφίστηκαν από τη Βουλή των Ελλήνων.
Ο κ. Βορίδης, εάν επιβεβαιωθεί η παραμονή του στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες τα θέματα που έχουν σχέση με τις απαιτήσεις της τρόικας.
Αυτά είναι οι υπουργικές αποφάσεις για το κόστος διοικητικής άδειας και εγγύησης για τα φορτηγά δημόσιας χρήσης, το νομοσχέδιο για τα ταξί, τα μεγάλα οδικά έργα, η εξυγίανση των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας και η απελευθέρωση του ψηφιακού μερίσματος.

Πηγή  tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου