Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Τραγικός θάνατος διάσημου μοντέλου σε τροχαίο (video)


Στα 25 της χρόνια άφησε την τελευταία της πνοή σε ένα τρομερό τροχαίο το γνωστό μοντέλο Κάλλη Μουλκιώτη.
H καστανή καλλονή απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε στην Ποσειδώνος τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Ήδη στο facebook δεκάδες φίλοι της μιλούν για τον σπάνιο χαρακτήρα της νεαρής φοιτήτριας της Φιλοσοφικής Αθηνών, η οποία φιλοδοξούσε να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ αλλά και στην δημοσιογραφία, ενώ είχε συμμετάσχει στο παρελθόν σε αρκετούς διαγωνισμούς ομορφιάς κερδίζοντας ουκ ολίγα στέμματα με την ακαταμάχητη εξωτερική της εμφάνιση, ενώ όλοι μιλάνε για μία κοπέλα με άριστο ήθος και αξίες...


Στα 18 της, η Κάλλη είχε κερδίσει τα καλλιστεία "Μις Μπικίνι" και εκπροσώπησε την Ελλάδα στον αντίστοιχο διεθνή διαγωνισμό στη Μάλτα. Από τότε οι προτάσεις στο modelling έπεφταν βροχή, η ίδια όμως διατηρούσε χαμηλό προφίλ όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς να μπλέξει ποτέ σε σκάνδαλα της σόουμπιζ. Ήταν προσγειωμένη και παράλληλα με το modelling προχωρούσε και τις σπουδές της.
Τη μοιραία νύχτα της Τετάρτης ξημερώνοντας Πέμπτη, σύμφωνα με την αστυνομία, η κοπέλα είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με το αυτοκίνητό της στην παραλιακή όταν για άγνωστο λόγο το αμάξι ξέφυγε από την πορεία του, προσέκρουσε σε προστατευτικό διάζωμα και αμέσως τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να βρει φριχτό θάνατο. 
Δύναμη στους γονείς της και στην οικογένειά της...



Πηγή  sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου