Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

"Χόρτασαν" αυγά οι βουλευτές της Πέλλας.Κερασμένα από μαθητές των Γιαννιτσών (VIDEO)

Πλήθος μαθητών γυμνάσιου και λυκείου συγκεντρώθηκαν σήμερα  Τέταρτη στις 11 το πρωί στον πεζόδρομο Γιαννιτσών για να διαμαρτυρηθούν για την τριτοκοσμική κατάσταση που επικρατεί αυτήν τη χρονιά στα Ελληνικά σχολεία λόγο έλλειψης βιβλίων.

Οι μαθητές φωνάζοντας τα συνθήματα "θέλουμε βιβλία , όχι φωτοτυπία" και "να καεί , να καεί το μπ... η βουλή" πορεύτηκαν στον πεζόδρομο και σταμάτησαν μπροστά στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ...

... κ. Τζάκρης και του κ. Θεοδωρίδη  αλλά και στης ΝΔ κ. Καρασμάνη όπου και με παρατεταμένα γιουχαΐσματα  έριξαν δεκάδες αυγά στα μπαλκόνια τους!!!  Χιούμορ και οργή λοιπόν από τους πιτσιρικάδες των Γιαννιτσών που έστειλαν με αυτό το χαρακτηριστικό τρόπο το δικό τους ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα.

Ακολουθούν βίντεο από την πορεία των μαθητών στο κέντρο της πόλης:









4 σχόλια:

  1. Αρκετοί εκπαιδευτικοί δεν επιτρέπουν την χρησιμοποίηση παλαιών βιβλίων(χάριν ομοιομορφίας λένε!!!).Σίγουρα τα καινούρια βιβλία είναι η ορθή λύση.Οι φωτοτυπίες θυμίζουν προχειρότητα και κοστίζουν αρκετά.Γιατί να μην πιστεύω ότι γίνεται με δόλο η απαγόρευση χρησιμοποίησης των περυσινών βιβλίων,που οι περισσότεροι μαθητές φρόντισαν και βρήκαν,με προσωπικά οφέλη αυτών που δρομολογούν την αποκλειστική χρήση φωτοτυπιών(τις πιο πολλές κακής ποιότητας εκτύπωσης),καθώς και των ιδιωτών που θησαυρίζουν εισ βάρους των κορόιδων και αφελών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνω για την χρησιμοποίηση παλαιών βιβλίων σαν πολυ τς μοστρας ειμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλά έκαναν τα παιδιά γιατί οι μεγάλοι έχουν αποκοιμηθεί.Μακάρι να πετύχαιναν και κανένα βουλευτή με τα αυγά τους για να καταλάβουν τι αισθάνεται ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή