Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Καραογλανίδης "Πανάξια η άνοδος της Αναγέννησης"


Στοπ στα σενάρια που θέλουν την Αναγέννηση να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την άνοδό της στην Β’ Εθνική έβαλε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ.Απόστολος Καραογλανίδης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ. Το δελτίο τύπο που εξέδωσε η διοίκηση έχει ως εξής:..


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Η ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ πέτυχε στους αγωνιστικούς χώρους, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη διάρκεια της περιόδου και που δεν είναι άσχετα με τη γενικότερη οικονομική συγκυρία, την κατάταξή της σε θέση που, πλέον, οδηγεί στην Β’  Εθνική Κατηγορία. Η κατάταξή μας αυτή υπήρξε δίκαιη και κατακτήθηκε διάφανα και πανάξια, χωρίς οποιαδήποτε εμπλοκή σε κυκλώματα και αθέμιτες συναλλαγές.

    Η προσπάθεια διαφόρων ομάδων, γνωστών στο πανελλήνιο από τα δικά τους προβλήματα και την εμπλοκή τους στις τελευταίες υποθέσεις που αναστάτωσαν το Ελληνικό ποδόσφαιρο, να εξοντώσουν την ομάδα μας χρησιμοποιώντας παρασκηνιακές, παράνομες και ύποπτες πρακτικές, θα αποκρουσθεί με σύμμαχο την αλήθεια και τη νομιμότητα, γιατί η ομάδα μας ανταποκρίνεται σε όλες τις υποχρεώσεις της πολύ καλύτερα από πολλές άλλες και της ανώτερης κατηγορίας.
Κάθε τέτοια προσπάθεια θα μείνει ατελέσφορη, αφήνοντας στίγμα σε αυτούς τους νεόκοπους παράγοντες που προσπαθούν να πλήξουν αθέμιτα μία ιστορική ομάδα, που υπερβαίνει κατά πολύ το μέγεθός τους.

O Πρόεδρος, η διοίκηση και ο φίλαθλος κόσμος του Δήμου Πέλλας, έχει απόλυτη
εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αθλητική Δικαιοσύνη και για το λόγω αυτό η διοίκηση θα
παραβρεθεί σύσσωμη στην πρόσκληση που της έγινε για την κλήρωση των ομάδων
της football league, την Δευτέρα 03/10.

Για την ΠΑΕ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΟΓΛΑΝΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου