Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Στην Football League 2 ο Ηρακλής. Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα. Σενάρια ακόμα και για Δ' Εθνική


Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα της ΠΑΕ Ηρακλής για να μην αγωνίζεται ο Αστέρας Τρίπολης στην Super League και ως εκ τούτου η ομάδα υποβιβάζεται στην Football League 2. Ανοιχτό το ενδεχόμενο και για υποβιβασμό στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.
Οι τελευταίες ελπίδες να αγωνιστεί ο Ηρακλής στη Σούπερ Λίγκα εξανεμίστηκαν μετά τη σημερινή απόφαση του Πολιτικού Εφετείου να μην κάνει αποδεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα του Γηραιού, σύμφωνα με τα οποία οι Κυανόλευκοι...

...ζητούσαν είτε την μη συμμετοχή του Αστέρα Τρίπολη στα μεγάλα σαλόνια είτε ακόμα και τη διακοπή του πρωταθλήματος. Η εξέλιξη αυτή φέρνει το Γηραιό στη Football League 2 αφού η ΕΠΟ τον απέβαλλε από το πρωτάθλημα της Football League λόγω της προσφυγής τους στα πολιτικά δικαστήρια. Αυτό που απομένει να δούμε τώρα είναι αν ο Ηρακλής θα συνεχίσει τον δικαστικό του αγώνα στο CAS ή αν θα αποδεχτεί τον υποβιβασμό του.

Ο Κατσαβάκης στο contra.gr: «Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο»
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε το μεσημέρι της Δευτέρας η απόφαση του Πολιτικού Εφετείου για την άρνηση στα ασφαλιστικά μέτρα του Ηρακλή. Ο Μάκης Κατσαβάκης, μιλώντας στο Contra.gr δεν έκρυψε την έκπληξή του για την απόφαση αυτή, την οποία περίμεναν την Τρίτη (27/09): «Δεν το περιμέναμε σήμερα. Μας είχαν ενημερώσει πως η απόφαση θα βγει την Τρίτη. Δεν είμαστε προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Δυστυχώς φτάσαμε σε ένα σημείο που θα πρέπει να παρθούν από όλους μας σοβαρές αποφάσεις, αφού πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Ήρθε η ώρα της κρίσης και των μεγάλων αποφάσεων. Από όλους μας. Είναι οδυνηρό και άσχημο για τον Ηρακλή όλο αυτό, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε». Σε ερώτηση για το τι θα κάνει από δω και πέρα και τι θα γίνει με τους παίκτες και τον Αντρέα Παντελή, ο Σερραίος τεχνικός είπε: «Δεν κάναμε καμία κουβέντα με τον κύριο Παντελή για το τι θα γίνει σε περίπτωση που δεν δικαιωθούμε. Εδώ και μία εβδομάδα δεν γίνονται προπονήσεις. Οι παίκτες έρχονται απλά στο γήπεδο δίνουν το παρόν και φεύγουν. Σήμερα το απόγευμα θα δούμε τι θα γίνει. Ήδη χάσαμε πολλούς ποδοσφαιριστές μας». Τέλος για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας (είτε δηλαδή προσφυγή στο CAS είτε αποδοχή του υποβιβασμού τους) ο κύριος Κατσαβάκης είπε: «Δεν ξέρω τι αποφάσεις έχει πάρει ο πρόεδρος. Θα ενημερωθούμε όλοι το απόγευμα και θα δούμε τι θα κάνουμε».

Σενάρια ακόμα και για Δ΄ Εθνική!
Σα να μην έφτανε η απόρριψη στα ασφαλιστικά μέτρα του Ηρακλή κατά του Αστέρα Τρίπολης και ο υποβιβασμός στη Football League 2, ήρθαν και τα σενάρια (που δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν) περί υποβιβασμού στη Δ΄ Εθνική. Αυτό θα γίνει αν εφόσον η ΕΕΑ δεν δώσει άδεια συμμετοχής στο Γηραιό (που είναι πολύ πιθανό να συμβεί) και έτσι οι Κυανόλευκοι να αγωνιστούν στη Δ΄ Εθνική.

Πηγή  contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου