Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Από το "Λεφτά υπάρχουν" του Γιώργου, στο "Πετρέλαια υπάρχουν" του Αντώνη.


Θέλει ο λαός την ελπίδα του. Το ξέρουν καλά οι πολιτικοί μας. Δεν κάνουν λάθη σ'αυτά. Αλλού κάνουν τραγικά λάθη, αλλά τι σημασία να ‘χει αυτό, όταν έχεις έναν τέτοιο λαό. Έναν λαό δηλαδή που έμαθε πρώτα να χειροκροτεί και μετά να σκέφτεται. Το ξέρουν οι αμερικανοσπουδαγμένοι και πρώην συγκάτοικοι αυτό, και ο ένας μετά τον άλλο ακολουθούν την πεπατημένη των υποσχέσεων.

 Έτσι και ο Αντώνης στην ομιλία του στη ΔΕΘ, αφού αντέγραψε κομμάτια ομιλιών του Καρατζαφέρη και τα έδωσε στο φιλοθεάμων κοινό...

...με μια επίφαση σοβαρότητας και μεστής πολιτικής αληθοφάνειας, το ‘πε το απίστευτο και αυτός με τη σειρά του."Μη σκάτε έχουμε πετρέλαια!!!!!" .Χειροκροτούσαν οι άλλοι από κάτω και θαύμαζαν τον μεγάλο ηγέτη που όπως όλοι οι άλλοι, ξέχασε και τούτος στα 60 λεπτά της ομιλίας του, να ψελλίσει  έστω και μια λέξη για τα Δισεκατομμύρια Ευρώ των ταλαίπωρων ψηφοφόρων που φαγώθηκαν στη SIEMENS. Αφού σπατάλησε αρκετά λίτρα σάλιου για τους ευεργέτες εφοπλιστές (βλέπεις το ‘κανε και ο συγκάτοικος μια βδομάδα πριν) του διέφυγε και του Αντώνη μας να μιλήσει για την εθνική προδοσία των φοροφυγάδων όπως και για κεινο το χαζοθέμα με μια Μακεδονούλα που παλιά ερωτοτροπούσε καθημερινά μαζί της....
Αλλά μην σκας εσύ χαχόλε ψηφοφόρε....Πετρέλαια υπάρχουν.

Εξ ενός
του Πέλλα Δώθε

4 σχόλια:

  1. Τουμανίδης Γ. Έδεσσα18 Σεπτεμβρίου 2011 στις 2:58 μ.μ.

    Πάρα πολύ καλό άρθρο... τρώμε τελικά ότι μας ταίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pes ta re file me ton Giwrgaki, ton Kwstaki, ton Antwnaki kai tin Ntoroula. Katestrepsan tin xwra. Alla ftaime kai emeis pou tous bgazame tosa xronia. Vre OUST!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο αρθρογράφος υπερβάλλει.Ο Σαμαράς έδωσε την εναλλακτική πρόταση για την Ελλαδα με τρόπο πειστικό και έγκυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω εάν υπερβάλει αυτός ή αυτή που το έγραψε το παραπάνω άρθρο. Το σίγουρο πάντως είναι πως ευθύνη για το ότι φτάσαμε ως χώρα εδώ που φτάσαμε έχουν και τα δύο μεγάλα κόμματα. Και ο Σαμαράς δεν είναι κανένας καινούριος στην πολιτική. Και αυτός πέρασε από κυβερνητικές θέσεις και όφειλε να μιλήσει όταν έβλεπε τα στραβά με την κυβέρνηση του Καραμανλή. Ακόμα και το κόμμα που διοικεί αυτή την στιγμή, έτοιμο το πήρε. Δεν έκανε κάτι καινούριο. Ισορροπίες προσπαθεί να κρατήσει. Με ισορροπίες δεν βγαίνει η χώρα από τον «βούρκο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή